Braveheart84
Katkı Sunan Üye
biri bile aransa kaldığımızı anlarız hiç değilse beklemeyelim 

bu sitedeki herkezi bıraktılar mı ne![]()
Tesmerle şimdi konuştum
halen gelmemiş komisyondan sinav sonuclari. Ogleden sonraya kadar gelmezse pazartesiye kalir diyorlar. Arti yirmi gunden bahsediyorlar arkadaslar. Bende ayenn sunusoyledim yirmi günden sonra kalıyor kirk gun sinava nasil ders calisacagiz sizde haklisinizda falan ds filanda. Ben bu kuruma yani komisyona artik hic guvenmiyorum. Tatil modunda olduklari icin isin icinden cikamiyorlar.
:banghead:Tesmerle şimdi konuştum
halen gelmemiş komisyondan sinav sonuclari. Ogleden sonraya kadar gelmezse pazartesiye kalir diyorlar. Arti yirmi gunden bahsediyorlar arkadaslar. Bende aynen şunu soyledim yirmi günden sonra kalıyor kirk gun sinava nasil ders calisacagiz sizde haklisinizda falan da filanda. Ben bu kuruma yani komisyona artik hic guvenmiyorum. Tatil modunda olduklari icin isin icinden cikamiyorlar.
Bu kurumun ciddiyetsizliğini kim sorgulayacak ...Tesmerle şimdi konuştum
halen gelmemiş komisyondan sinav sonuclari. Ogleden sonraya kadar gelmezse pazartesiye kalir diyorlar. Arti yirmi gunden bahsediyorlar arkadaslar. Bende aynen şunu soyledim yirmi günden sonra kalıyor kirk gun sinava nasil ders calisacagiz sizde haklisinizda falan da filanda. Ben bu kuruma yani komisyona artik hic guvenmiyorum. Tatil modunda olduklari icin isin icinden cikamiyorlar.
Pazartesi açıkladılar açıkladılar.Aksi takdirde dava açmayan adam değildir. Yeni kanun bu sınavda geçmiyor. Artı 20 gün geçersiz şuanda.Maddi maneviz tazminat davası açarım görürler o zama ngünlerini.Yasal süre bugün son.