28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Bence bu kadar kişi kalamaz, illa ki aramızda geçen birileri vardır. Bence aramaları kaldırdılar, fatura çok geliyordur :)) Mesaj yazarlar belki açıklandıktan sonra.
" Sayın meslektaşımız ,tebrikler kazandınız.O kadar sene paranızı yedik içtik . Ama bu odalarda su yakmıyor . Basın parayı , alın ruhsatınızı , ödeyin aidatlarınızı. "

zaten arama amaçları ruhsatı alın bir an evvel para yatırın bir sınavın 2 ay açıklanma süresimi olur diyecek bişey bulamıyorum

Tesmerle şimdi konuştum
halen gelmemiş komisyondan sinav sonuclari. Ogleden sonraya kadar gelmezse pazartesiye kalir diyorlar. Arti yirmi gunden bahsediyorlar arkadaslar. Bende aynen şunu soyledim yirmi günden sonra kalıyor kirk gun sinava nasil ders calisacagiz sizde haklisinizda falan da filanda. Ben bu kuruma yani komisyona artik hic guvenmiyorum. Tatil modunda olduklari icin isin icinden cikamiyorlar.

benim tek dersim maliyet kaldı.. tabiki hemen geçmek isterim de ruhsat için acelem yok... hemen almak zorunda mıyız.. almazsak yaptırımı ne olur bilen var mı

Tesmerle şimdi konuştum
halen gelmemiş komisyondan sinav sonuclari. Ogleden sonraya kadar gelmezse pazartesiye kalir diyorlar. Arti yirmi gunden bahsediyorlar arkadaslar. Bende ayenn sunusoyledim yirmi günden sonra kalıyor kirk gun sinava nasil ders calisacagiz sizde haklisinizda falan ds filanda. Ben bu kuruma yani komisyona artik hic guvenmiyorum. Tatil modunda olduklari icin isin icinden cikamiyorlar.

Pazartesi açıkladılar açıkladılar.Aksi takdirde dava açmayan adam değildir. Yeni kanun bu sınavda geçmiyor. Artı 20 gün geçersiz şuanda.Maddi maneviz tazminat davası açarım görürler o zama ngünlerini.Yasal süre bugün son.

Tesmerle şimdi konuştum
halen gelmemiş komisyondan sinav sonuclari. Ogleden sonraya kadar gelmezse pazartesiye kalir diyorlar. Arti yirmi gunden bahsediyorlar arkadaslar. Bende aynen şunu soyledim yirmi günden sonra kalıyor kirk gun sinava nasil ders calisacagiz sizde haklisinizda falan da filanda. Ben bu kuruma yani komisyona artik hic guvenmiyorum. Tatil modunda olduklari icin isin icinden cikamiyorlar.
:banghead:

Tesmerle şimdi konuştum
Bu kurumun ciddiyetsizliğini kim sorgulayacak ...
Biz insanız yahu,2 ay bekledik ya daha neler

Allah'ım o komisyonu bildiği gibi yapsın. Millet mağdur, böyle sorumsuzluk olmaz.. Sanki biz bomboş oturan insanlarız 40 gün neyimize yetmiyor ders çalışmak için !! Meslekten soğuttukları için ayrıca teşekkür telefonları açacağım.

Arkadaşlar saat 1 'e geliyor bu saatte kadar aramadıklarına göre sanırım Pazartesi'ye kalacak. Ömrümüzden ömür gitti resmen yeter artık ya

yeni 20 günlük süre bu sınavı kapsamaz bundan sonraki sınavlardır bugün açıklamaları lazım.İlk stajı kazandığımdada böyle olmuştu hep gece 12 bir gece açıklardı o gün ertesi gün akşam 8 e kadar açıklamamışlardı umarım sonu aynı olur

kalpten gitmemek için sakinleşmeye ihtiyacım var.radyo müziği açtım.sınav yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum.ama bir gözüm forumda bir gözüm telefonda.:( :(

Pazartesi açıkladılar açıkladılar.Aksi takdirde dava açmayan adam değildir. Yeni kanun bu sınavda geçmiyor. Artı 20 gün geçersiz şuanda.Maddi maneviz tazminat davası açarım görürler o zama ngünlerini.Yasal süre bugün son.

eger yirmi gun olayını isletirlerse bu da demektirki yeni yonetmelik bizi vuruyor. Yani spk eklenmiş olacak. Ama sinav hakki artacak. Bizim gibi onceden girenlere belki bir yada iki hak fazla olacak. Bir yıl intibak meselesi yuzunden vs vs...