personel maaş programı

Bilanço Usulüne Göre Defter Tutan Şahısın Geçmiş Yıl Kar Dağıtımının Stopajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Silinen Üye023
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Silinen Üye023

Ziyaretçi
570 nolu hesapta biriken 80bin ytl tutarında bir meblağ var 3 yılda. bunu ortağa dağıtsak stopaja tabii mi değil mi ?

ben değil diye hatırlıyorum ama bir de emin olayım istedim. bilen var mı ? 8)

şimdiden teşekkürler.

Ynt: Bilanço Usulüne Göre Defter Tutan Şahısın Geçmiş Yıl Kar Dağıtımının Stopajı

Şahıs işletmelerinde kar dağıtımı ile ilgili gelir vergisi stopajı uygulaması yoktur.

Ynt: Bilanço Usulüne Göre Defter Tutan Şahısın Geçmiş Yıl Kar Dağıtımının Stopajı

Türk_bey ' Alıntı:
Şahıs işletmelerinde kar dağıtımı ile ilgili gelir vergisi stopajı uygulaması yoktur.

emeğinize sağlık teşekkürler.

Bilmiyorsunuz.....
Bu şekilde bir yaklaşımı şahsen kabul etmiyorum. Doğru olan yanlış biliyorsunuz; şu kanun şu madde okursanız daha iyi anlarsınız yaklaşımıdır bana göre. Meslektaşlarımızı bu şekilde rencide edebileceğimizi düşünüyorum sayın aşkınbulduk.
saygılar;
bil_gin

Bu şekilde bir yaklaşımı şahsen kabul etmiyorum. Doğru olan yanlış biliyorsunuz; şu kanun şu madde okursanız daha iyi anlarsınız yaklaşımıdır bana göre. Meslektaşlarımızı bu şekilde rencide edebileceğimizi düşünüyorum sayın aşkınbulduk.
saygılar;
bil_gin
bilgin arkadaşım şimdi sana ve son yorum yazan arkadaşa laf yetiştirmek niyetinde değilim.kusuruma bakmayın..

lütfen biraz okuyalım...