Tahsin Bey ilgi ve yardımlarınız için teşekkürler, elinize sağlık. mail adresimi: [email protected]
Çalışmayı gönderdim.
Saygılar
Tahsin Bey ilgi ve yardımlarınız için teşekkürler, elinize sağlık. mail adresimi: [email protected]
tahsin bey,
rica etsem iç yönergeyi ve yaptığınız işleri benimle de paylaşır mısınız?
[email protected]
öğrenmek istediklerimiz,
1- özel istihdam bürosu işleri için temsil yetkisi vermek istiyoruz, sizinki de gümrük müşavirliği için sanırım, o yüzden benzer durumlar, aynı karar ve yönerge üzerinden gidebiliriz sanırım.
2- karar örneği,
3- iç yönerge örneği (noter tasdikine gerek var mı?)
4- karar ve dilekçeye hangi evrakları eklemek gerekiyor?
çok teşekkür ediyorum şimdiden, çok işime yaradı bu başlık.
Gönderdim Sn.jale_7
çok teşekkürler tahsin bey
yetki sınırlama ile ilgili karar örneği (müdürlük)varmı elinizde acaba
Tahsin bey, forumda keşke topluca mail atabilme şansımız olsa idi tek tek sizn için uğraştırıcı.
Bende rica etsem iletebilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler : [email protected]
Selamlar
Toplu mail grubu olsa tabiki iyi olur.Ama ihtiyacı olan var,olmayan var..Yapacak bişey yok
Tabi genel ekrandan adresini verenlerin dışında birde özelden talep eden arkadaşlar var.Hepsine cevapğ vermeye çalışıyorum.Umuyorum talep edipte göndermediğim arkadaşlar olmamıştır.
Sakıncası yok sevgili urum79,şikayetçi değiliz.yeterki faydası olsun.Kuru bir teşekkür gelmesi bile kafidir.
Fakat bir önceki yorumu mu tekrar edeyim.Değişik bir olayla karşılaşan arkadaşlar varsa,bilgilendirirlerse sevinirim tabiki..Malum uygulama yeni..Bilmediğimiz değişik durumlar olabilir.Dayanışma içinde olmak lazım.
Bu arada çalışmayı size de gönderdim.
Saygılar
Gönderdim Sayın hasanbenzer
Yalnız benimde sizlerden ve sizin şahsınızda,foruma (belki bu çalışmayı temin etmek veya başka bir nedenle) üye olan diğer arkadaşlardan ricam şu olacaktır.
Şayet meslektaş isek,Forumumuzun gelişmesini ve kalitesini dahada yükseklere çıkarabilmek adına,forum üyeliği devamınızı,akabinde de foruma katılımınız ve bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica edeceğim.Yani bu vesile ile geçici üyeliklerin yanısıra aktif ve katılımcı bir üyeliğin oluşmasını arzu etmekteyim.
Saygılar
Selamlar
Arkadaşlar nacizane çalışmamı dilim ve bilgim elverdiğince tamamladım.İsteyen arkadaşlar mail adreslerini verirlerse gönderebilirim.
Saygılar
Sayın Tahsin Kurt,
Şirketlerde sınırlı yetkiye ilişkin iç yönerge çalışmanızı benimle paylaşmanızı ([email protected]) rica ediyorum.
Teşekkür ederim.
Smmm Nermin Çamdere