pardon1986
Katkı Sunan Üye
3 dersim vardı tokat smm odasından aradılar geçmişim sonuç bekleyen arkadaşlara bol şans
itiraz etsem ne değişecek ki? iyi geçti ama itiraz edipte geçeni görmedim. eğer tek derse itiraz edip geçen varsa tabi edeyim bende itiraz
maliyetten birinci soru tamdı diğer soru sadece bir işlem hatası vardı full doğruydu 50 almışım zor puan vermiş herhalde
Dilerim en zor olan dersinizi vermiş olursunuz.
tokat smm odasından aradı kazandın deyince bende notları sordum söyledi odalara notlar erken gidiyor. Diğer derlerim vergi 60 hukuk 78 vergi bol vermiş notu kritik olan oydu. Ama maliyet sonucunu duyunca şaşırdım
Cok tesekkur ederim arkadaşlar Allah razi olsun hepinizden![]()
Umarım maliyettir çünkü vergi korkutmuyor
Ders notları sisteme yüklenmiş.Hayırlısı olur inşallah.
Meslek hukuku tek dersimdi. 60 almışım.
Maliyet denen beladan kurtuldugunuz iyi oldu. Dilerim mart sınavında vergi de biter. Allah yardımcınız olsun.Maliyetten 50 almışım şükür tek ders vergi kaldı
Maliyet denen beladan kurtuldugunuz iyi oldu. Dilerim mart sınavında vergi de biter. Allah yardımcınız olsun.
Tek ders ise siz yine de itiraz edin. En fazla 25 liranız gider. Tek dersi kalanlara yardımcı olduklarını duymuştum. Kesin geçireceklerine güvenmeyip çalışmayada başlayın bence. Tekrar okunup geçerseniz çok iyi bir sonuç olur.itiraz etsem ne değişecek ki? iyi geçti ama itiraz edipte geçeni görmedim. eğer tek derse itiraz edip geçen varsa tabi edeyim bende itiraz