SMMM Yeterlilik Bu Hafta Açıklanır mı ?

Aranan arkadaşlar;

Sınavdan ehhh belki diyiptemi geçtiniz yoksa gerçekten evet geçtim demişmiydiniz? Bizim için kriter olsun. bizde ona göre bekleyelim. Geçen dönem notlar çok kıttı.

ben belki demiştim
sadece önceki sınavlarlara göre biraz kolay gelmişti.
umarım sizler içinde biter bu işkence

hERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.ŞUANDA MUTLULUKTAN UÇUYORUM.ORTALAMAMDA TAM 60 TUTMUŞ KIL PAYIDA OLSA GEÇTİM ŞÜKÜRLER OLSUN.UMARIM GEÇEMEYEN ARKADAŞLARDA BİR SONRAKİ DÖNEM GEÇER.AMA ŞUNU SÖYLİYİM.NOTLARI KISIK VERMİŞLER.BENİM İLK SORUM TAM DOĞRU İKİNCİ SORUMDA EN YAZ YARISI DOĞRUYDU.YANİ İKİNCİ SORU İKİ ŞIKTI A ŞIKKI DOĞRUYDU EN KÖTÜ.

hERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.ŞUANDA MUTLULUKTAN UÇUYORUM.ORTALAMAMDA TAM 60 TUTMUŞ KIL PAYIDA OLSA GEÇTİM ŞÜKÜRLER OLSUN.UMARIM GEÇEMEYEN ARKADAŞLARDA BİR SONRAKİ DÖNEM GEÇER.AMA ŞUNU SÖYLİYİM.NOTLARI KISIK VERMİŞLER.BENİM İLK SORUM TAM DOĞRU İKİNCİ SORUMDA EN YAZ YARISI DOĞRUYDU.YANİ İKİNCİ SORU İKİ ŞIKTI A ŞIKKI DOĞRUYDU EN KÖTÜ.

Notu falan boşverin önemli olan geçtiniz ya bu sevinci yaşayın bence.Benim şuan yaşadığım mutsuzluğu tahmin bile edemezsiniz bu kadar eminken aynı gücü bulurmuyum kendimde ders çalışmak için bilmiyorum