Geçici Vergi Fiş Kayıtları

neslisah

Katkı Sunan Üye
Üyelik
16 Eki 2006
Mesajlar
456
Konum
izmir
merhabalar...yıl içinde yaptığımız geçici vergi maliyet yansıtma fiş kayıtlarını 4 dönem içinde fiş kayıtları olma zorunluluğu var mı.. mükellefe ait 2014 yılı geçici vergi dönemlerindeki yansıtma fiş kayıtlarını ilgili dönem sonlarında değil de 31/12/2014 yıl sonuna göre fiş kaydını tek kayıt olarak yapmışım...yıl içi dönem geçici vergileri yapıp yıl sonunda önceki fişleri sildim sanırım...tüm maliyet hesaplarını yıl sonundaki fişte kayıt göstermişim .. defter genel incelemeye gidecek .. benim kafama takıldı .. bunula alakalı bir sorun yaşar mıyım ..izah olarak ne söylemem uygun olur diye.. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
Geçici vergi dönemlerine ait çalışma kayıtlarınız var mı? Yani smm nasıl tespit edildi, döneme isabet eden amortisman hesaplamaları gibi.... Bunlarla izah etmeye çalışınız.
 
sayın bulent249 evet dediğiniz gibi bir çalışma yapayım dosyada bulunsun açıklama için iyi olacaktır.... tek düzen hesap planına göre her geçici vergi dönem sonunda yansıtma fiş kaydı olma zorunluluğu var mı?
 
Üst