2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende ikinci kez girdim meslek hukukuna girdim tek.bende en az 80 bekliyorum.bendede o 110 tl gözüküyor bakınca.tesmere sordum şimdi sonuçlar açıklanmadı henüz ordaki ödemeyi yapsanızda kabul etmez sistem dedi .tesmerdeki görevli.sınav sonucuyla bağlantılı değil dedi.bu hafta içi açıklancak dedi.bugun açıklanma ihtimali yok yani öylemi dedim.kısık bi sesle yok dedi.

iletişim@tesmer diye bır maıl adresi alınıpda hıc bır maıle donmeyen tesmer senı kınıyorum..

geçmişe dönük sınav açıklanma tarihlerine baktım. SMMM sınavını 60 günden sonra bile açıkladıkları yani ek 20 günlük süreyi kullandıkları dönemler var. ama bir tane bile 60 günden önce açıklanan sınav mevcut deil.yani en iyi ihtimal 27 ekim perşmbeye kadar açıklamazlar gibi geliyo bana

geçmişe dönük sınav açıklanma tarihlerine baktım. SMMM sınavını 60 günden sonra bile açıkladıkları yani ek 20 günlük süreyi kullandıkları dönemler var. ama bir tane bile 60 günden önce açıklanan sınav mevcut deil.yani en iyi ihtimal 27 ekim perşmbeye kadar açıklamazlar gibi geliyo bana

ama bu donem farklı kardesm bu donem de 2 gunun bıle onemı var...ıtırazla ıtıraz acıklamalarııı tekrar basvuru sure kalmıyor.

ama bu donem farklı kardesm bu donem de 2 gunun bıle onemı var...ıtırazla ıtıraz acıklamalarııı tekrar basvuru sure kalmıyor.

doğru diyosun kardeşim.ben o hesabı düşünmedim.sadece geçmeye odaklandığım için :). inşallah bi an önce açıklasalarda önümüze baksak artık

Arkadaslar bugun de boyle bıttı yarın yenı umutlarla ve guzel haberlerle gorusmek uzere iyi aksamlar.

Asker ettiler be kardeşim.
Sabahtan akşama nöbetteyiz burada.
Bugünü bitirdik.
Yarın ola hayrola artık.

Bugün geçti artık cumaya kadar böyle devam bi ara not tahmini yapılıyordu bari öyle vakit geçsin
vergi 60
meslek 60
hukuk 50
maliyet 40
finansal 70
denetim 60
mali tablolar 60

Günaydın arkadaşlar;

Hayırlı haberlerin olduğu bir gün diliyorum herkese.
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.