Basit Usul Devri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erennaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sa ben bir ilcede 8 yıldır basit usul ticari taksi sahibiyim.
aynı zamanda kamuda tasören olarak 5 yıldır soför olarak calısıyorum.
ötv indiriminden yararlanıp 0 bir ticeri taksi aldım. 3 yıl satılamaz diye tescillendi.(trafikten)
fakat problemin kamuda calıştıgım yer bu basit usulle calıştıgım ticari taksiyi istemez ise faaliyetini durdur, sonlandır derse. bunu nasıl yapacagım. işimi kaybetmek istemiyorum. taksinin bana fazla bir kazancı yok .elimden cıkarmanın veya maliyeden silmemin bir yolu var mı? bilgisi olan tesekkur edıyorum.

problemin kamuda calıştıgım yer bu basit usulle calıştıgım ticari taksiyi istemez ise faaliyetini durdur, sonlandır derse. bunu nasıl yapacagım. işimi kaybetmek istemiyorum. taksinin bana fazla bir kazancı yok .elimden cıkarmanın veya maliyeden silmemin bir yolu var mı?

Şöyle bir yol var ÖTV'yi Gecikme Zammı ve Faiziyle ödersen olur. Diğer yönden Maalesef yok

hızmet dondurma, cekme belge iie aracı 3 yıl bekletme gıbı bır sans veya eşime devretme arac ticari faalıyetimi ile birlikte böyle yollar sunulmuyor mu. ticeri olarak aracı satamıyor muyum mesela bu işi 3 yıl bırakma gibi bir yol yok mu.

hızmet dondurma, cekme belge iie aracı 3 yıl bekletme gıbı bır sans veya eşime devretme arac ticari faalıyetimi ile birlikte böyle yollar sunulmuyor mu. ticeri olarak aracı satamıyor muyum mesela bu işi 3 yıl bırakma gibi bir yol yok mu.

aracı eşime devretme derken oda ruhsat değişikliği gerektireceğinden satış olur. Fakat taksid eeğe reşinin ehliyeti varsa o çalışıyor diyebilirsin zira basit usulde çalışanlar işin başında bulunmak zorunda değil onun yerine eş,cocuk bulunabilir

aracı eşime devretme derken oda ruhsat değişikliği gerektireceğinden satış olur. Fakat taksid eeğe reşinin ehliyeti varsa o çalışıyor diyebilirsin zira basit usulde çalışanlar işin başında bulunmak zorunda değil onun yerine eş,cocuk bulunabilir

aradıgım sey bu işte söför olarak beledıye ruhsatına tescillerim. dediginiz gibi benim üstüme ama o calışıyor. diyebilirim. 3 yıl sonrada devrini gerceklesitirim. zaten simdilik komuya gecme gibi bir durum yok özel sözlesmeli alacaklar ondada arastırmıyorlar. zaten maas da vermıyorlar cok saolun tesekkur ederım ılgınıze

''aradıgım sey bu işte '' bu form zaten bunun için basit de olsa Çözüm