2019/1 SMMM Yeterlilik

Daha dün telefonda 10 Mayıs'ta açıklanacak kesin bilgi dendi bana :)

Bu arkadaşlar resmi tatilleri bile hesaplayıp son güne kadar kullanıyorsalar bu haklarını bu sınav kağıtlarının sağlıklı okunduğundan nasıl emin olabiliriz ki?

Bu arada 11-12 Mayıs'ta gerçekleşecek oda seçiminin bu son dakika kararında etkili olduğuna inanıyorum. Kazananları gün boyu aramak yerine son seçim çalışmalarını şekillendirmek istemişler ve arama işini yeni seçilecek başkana bırakmışlar belli ki...

Koltuk sevdası çok, işini layıkıyla yapan yok bu oda işlerinde :)
 
o değil de haklı çıkacağınız kimsenin aklına gelmezdi bence :)

biz bir şey söylediğimiz zaman sözümüzü yabana atmayın cebinize atın gün gelir lazım olur cebinizden çıkartır kullanırsınız ben bu odanın ciğerini biliriz zira ciğeri yok bizim saçımızı beyaz görünce un değirmeninde mi çalışıyor zannettin biz bu saçları boşa ağartmadık bunca yılın tecrübesi var elbetteki kesin tarihi bilmiyordum ama odaya da güvenmiyordum
 
Sınav 13.05.2019 da açıklanacak beklemeyin bugün ve yarın için,

9-10 Mart 2019 tarihlerinde yapılan 2019/1 Dönemi SMMM Sınav Sonuçları, Yeminli Mali Müşavirlik ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav Yönetmeliği'nin 17.maddesi uyarınca, 13.05.2019 tarihinde açıklanacaktır.
 
3 sene önce biz de burda günlerce aynı heycanı yaşamıştık.

Ruhsatı almaya hak kazanan herkesi şimdiden tebrik eder başarılar dilerim. Kalan arkadaşlar da hiç canlarını sıkmasınlar. Hayırlısıdır deyin öteki sınava hazırlanın. Dünyanın sonu olmuyor, sağlık olsun :)
 
izmirden mesaj geldi şimdi arkadaşlar.sms attılar.sonunda bitti.umarım hayırlı haberler alırsınız.
 
Sonuçlar odalara gelmiş tek dersten 3.gircem DENETİM inşallah temmuz da olur artık. Sonuçlar da muhtemelen 17:30 sitede açıklanır.
 
Üst