Üstatlar gib portaldan kesilen e arşiv faturalar gibe ulaşmıyor mu 1 haftadır filan kestiklerimizi karşı taraf göremiyoruz sistemden sorgulatıyoruz çıkmıyor diyorlar bilgisi olan var mı
Sayin MertÜstatlar gib portaldan kesilen e arşiv faturalar gibe ulaşmıyor mu 1 haftadır filan kestiklerimizi karşı taraf göremiyoruz sistemden sorgulatıyoruz çıkmıyor diyorlar bilgisi olan var mı
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme |
0002307 | E-FATURA | e-Fatura GİB Portal Yöntemi | Herkese Açık | 2014-01-09 14:38 | 2019-02-06 10:14 |
Bildiren | sa911812 | ||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | ||
Konu | 0002307: Fatura Gösterilemiyor. Gönderenin görüntüleme dosyasını doğru koyduğundan emin olunuz. | ||||
Soru | GİB-Portalinde bana gelen bir fatura olduğunu görebiliyorum. Ama faturayı açmaya çalışınca aşağıdaki hata ile karşılaşıyor ve faturayı görüntüleyemiyorum. 1. HATA MESAJI: "Fatura Gösterilemiyor. Gönderenin görüntüleme dosyasını doğru koyduğundan emin olunuz." 2. HATA MESAJI: "null faturası html olarak gösterilemedi." | ||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | ||||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır. | ||||
Eklenen Dosyalar | ![]() |