personel maaş programı

Şirketim Olmadan Cari Muhasebe Programları Kullanmak Sakıncalı mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TheMZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar arkadaşlar kolay gelsin. benim henuz şirketim yok ama 1 yıla kalmaz acmayı dusunuyorum. ama sigortamı kendim yatırıp musterılerime iş yapıyorum. haliyle işler cogaldığı için excel falan kısıtlı kaldı yetişemiyorum. ücretli cari muhasebe programı satın aldım. bunlara yaptıgım işleri alacak verecek vade vs. onları gırıyorum. kar zarar vs hepsini listeliyor otomatik olarak. ben bunları şirketim olmadan girip kayıt etmem benim için sakınca olurmu. ilerde sıkıntı oluşturur mu. yani kısacası şirketim olmadan internet üzerindenki cari muhasebe programlarını kullanabilirmiyim. cunku programda tc no adın soyadın eklemem gerekiyormuş. hesabını doğrulayamadık hatası veriyor.

merhabalar arkadaşlar kolay gelsin. benim henuz şirketim yok ama 1 yıla kalmaz acmayı dusunuyorum. ama sigortamı kendim yatırıp musterılerime iş yapıyorum. haliyle işler cogaldığı için excel falan kısıtlı kaldı yetişemiyorum. ücretli cari muhasebe programı satın aldım. bunlara yaptıgım işleri alacak verecek vade vs. onları gırıyorum. kar zarar vs hepsini listeliyor otomatik olarak. ben bunları şirketim olmadan girip kayıt etmem benim için sakınca olurmu. ilerde sıkıntı oluşturur mu. yani kısacası şirketim olmadan internet üzerindenki cari muhasebe programlarını kullanabilirmiyim. cunku programda tc no adın soyadın eklemem gerekiyormuş. hesabını doğrulayamadık hatası veriyor.

Sayin TheMZ

Bence en dogrusunu yapmissin. Excell yerine bu programi alman kullanman dogru. Sirketin olmadan da bu programi kullanabilirsin. Ileride senin icin tek sakincasi su olabilir.

Senden urunlerini alanlar eger senin adina 'GIDER PUSULASI" duzenleyip bunu Muhtasar Beyanname ile beyan ediyorlarsa, idare bu isi sureklilik arz edecek durumda yaptigini bunun icin muekllef kaydinin olmasi gerektigini belirtir.

Eger sana yapilan musteri odemeleri banka uzerinden yapiliyorsa bence 1 yila da kalma mukellefiyetini baslat derim. Karar senin

bilgilendirmeniz ıcın cok tesekkur ederiim. 1 yıla kalmaz dediğiniz gibi yapmayı planlıyorum dediğiniz gibi.