MUSTAFA KAYADUMAN
Katkı Sunan Üye
MERHABALAR BANKADAN AKREDİTİF AÇTIRAMADIK ŞÖYLE BİR AYZI GELDİ OYSA BİZ NORMAL DE BAĞIMZISZ DENETİM ŞARTLARININ HİÇ BİRİSİNİ SAĞLAMADIK SAĞLAMIYORUZ DA BANKALAR İÇİN ŞART MI BAĞIMZSIZ DENETİME TABİ OLMAMIZ TESEKKURLER Merhaba,
Risk Merkezi bildirimine konu müşteriler bankaların kredi işlemlerine ilişkin yönetmeliğin ilk uygulama tarihi olan 19 Şubat 2019 tarihi itibarıyla memzuç kontrollerine tabii olmaya başlamış.
Geriye dönük 5 seneye bakıldığı söylendi.
2024 Mart ayında bir kez 200 Milyon TL yi geçmişsiniz (Toplam risk: 204.149.087,00 TL ) Dolayısıyla RM deki denetime takılmış durumdasınız.
Önümüzdeki 5 yıl boyunca Bağımsız denetime tabi olmanız gerekliymiş.
Bağımsız denetim raporunu almak içinde 2026 Eylül ayının sonuna kadar vaktiniz varmış.
Yasal dayanakları bana attılar bende size gönderiyorum.
Mali müşaviriniz ile konuyu görüşebilirsiniz.
Syg.
Risk Merkezi bildirimine konu müşteriler bankaların kredi işlemlerine ilişkin yönetmeliğin ilk uygulama tarihi olan 19 Şubat 2019 tarihi itibarıyla memzuç kontrollerine tabii olmaya başlamış.
Geriye dönük 5 seneye bakıldığı söylendi.
2024 Mart ayında bir kez 200 Milyon TL yi geçmişsiniz (Toplam risk: 204.149.087,00 TL ) Dolayısıyla RM deki denetime takılmış durumdasınız.
Önümüzdeki 5 yıl boyunca Bağımsız denetime tabi olmanız gerekliymiş.
Bağımsız denetim raporunu almak içinde 2026 Eylül ayının sonuna kadar vaktiniz varmış.
Yasal dayanakları bana attılar bende size gönderiyorum.
Mali müşaviriniz ile konuyu görüşebilirsiniz.
Syg.