suzan özdemir ' Alıntı:hazerfan kardeşim
benide değerlendir sana zahmet
1.soru 4 madde yazdım fakat belki kelime eksikliğim olabilir
2.yok
3.soru 2 gelir yanlış tanım doğru unsur doğru
4.a doğru b yanlış
ben kaç alırım dersin
suzan özdemir ' Alıntı:canım arkadaşım çok teşekkür ederim resmen rahtlattın beni inşallah dediğin gibi olur sadece 1.soruma güveniyorum zaten kelime eksiklikleri maddenin özünü değiştirmiyo yani ben öyle sanıyorum hatırlayamıyorum ki net olarak ne yazdım ama hadi ordan 8 puan kırsın yine geçiyorum bu demekki çok teşekkür ederim bu arada geçeyim dile benden ne dilersen kardeşim
astaa ' Alıntı:1. sorunun 4 maddesinin 3 ünü yazdım 4. aklıma bi türlü gelmedi..
2. soru puan alıcağımı sanmıyorum..
3. soru tanım tamam unsurlar tamam 5 gelirden sadece sporcular yanlış
4. soru bay A doğru B yanlış
geçermiyim kalırmıyım hiçbir bilgim yok.. ???
hakankrl ' Alıntı:Denetime girmediğime bin pişmanım,hala kafamı duvarlara vurmakla meşgulüm.İlk sınavımdı parası da yatmıştı mecburen.
Çalışmadım nasılsa yapamam diye girmedim,gelir mi bir daha böyle sorular![]()
hazerfan ' Alıntı:hasanvolkan ' Alıntı:İlk defa sınava girecek arkadaşlar, mutlaka bütün sınavlara girin. Çalışmadım diye girmemeyi düşündüğünüz bir sınavda, bildiğiniz bir yerden soru gelebilir ve sonra keşke girseymişim diye üzülürsünüz.
Örnek: Bir arkadaşım Temmuz/2008 sınavında Vergi Hukuku dersinden çalışamadığı için kesin kalırım diye düşünüyordu. Buna rağmen sınava girdi. Sorular güncelde sürekli yaptığı yerlerden geldi (Kurumlar vergisi mükellefleri, Beyan dönemleri, Amortisman ve Gmsi istisnası) ve kalırım dediği sınavdan 84 puan aldı.
+1
suzan özdemir ' Alıntı:1.soru 4 madde yazdım fakat belki kelime eksikliğim olabilir
2.yok
3.soru 2 gelir yanlış tanım doğru unsur doğru
4.a doğru b yanlış
ben kaç alırım dersin
BağımsızDenetçi ' Alıntı:astaa ' Alıntı:1. sorunun 4 maddesinin 3 ünü yazdım 4. aklıma bi türlü gelmedi..
2. soru puan alıcağımı sanmıyorum..
3. soru tanım tamam unsurlar tamam 5 gelirden sadece sporcular yanlış
4. soru bay A doğru B yanlış
geçermiyim kalırmıyım hiçbir bilgim yok.. ???
Bence durumun kritik ama 45-48 gibi bir puan bile olsa 50 tamamlarlar tahminimce.. YÜksek bekleme ama tahminim 50 olur![]()
HAZAN ' Alıntı:bide beni değerlendirin zahmet olmazsa
1 soru tam
3 soru gelirin tanımı özelliklerini yazdım, unsurları aklıma gelmedi soruyu özellikleri olarak algılayıp öyle yaptım sonuç olarak unsurlar yok, milli piyango yanlış gerisi tam milli piyango kazanç unsuru değilmiş arizi yapmıştım((
2 çok az ama doğru şeyler yazdım 3 satır falan
4 soru a şıkkı matraha kadar doğru matrahı gelir diliminden yanlış satırdan almışım(( b şıkkı yanlış stopaj yok
((
hazerfan ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:Denetime girmediğime bin pişmanım,hala kafamı duvarlara vurmakla meşgulüm.İlk sınavımdı parası da yatmıştı mecburen.
Çalışmadım nasılsa yapamam diye girmedim,gelir mi bir daha böyle sorular![]()
hazerfan ' Alıntı:hasanvolkan ' Alıntı:İlk defa sınava girecek arkadaşlar, mutlaka bütün sınavlara girin. Çalışmadım diye girmemeyi düşündüğünüz bir sınavda, bildiğiniz bir yerden soru gelebilir ve sonra keşke girseymişim diye üzülürsünüz.
Örnek: Bir arkadaşım Temmuz/2008 sınavında Vergi Hukuku dersinden çalışamadığı için kesin kalırım diye düşünüyordu. Buna rağmen sınava girdi. Sorular güncelde sürekli yaptığı yerlerden geldi (Kurumlar vergisi mükellefleri, Beyan dönemleri, Amortisman ve Gmsi istisnası) ve kalırım dediği sınavdan 84 puan aldı.
+1
Sınavdan önce bende bu konuya değinmek istedim. Hasan Volkan arkadaşımız güzel bir örnek vermişti ve bende katılmıştım. Keşke bu yazıyı okumuş olsaydın. Senin adına üzüldüm.
dilay ' Alıntı:değerlendirme konusunda bana da yardım edebilir misiniz sanırım sınırda kalıcam
1. soruda dört maddeden sadece 1 tane yazdım
2. soru en fazla 10 gün kayıt süresi dedim.
3. soruda gelirin tanımını ve unsurları tam yaptım.milli piyango ve diş pttotezciliği yanlış
4. soru bay a ve bay b doğru hata yok