17 Mayıs Sınav Sonuçları 16-17 Mart Sınavına Girenler

Son staj başlatma sınavında Tesmer sisteminde açık vardı Sınavdan 2-3 gün önce öğrendi bir çok kişi sonuçlarını. Bilen var mı yöntemi denemek istiyorum :)

sınav sonuçlarını erken öğrenmeyle ilgili yaptığım araştırma sonucu mümkün olmadığını anladım.yalnız dersler yüklendikçe teosta sınava girilen ders sayılarında artış oluyormuş sonra sistem tekrar sıfırlıyormuş.neyse umarım yarın açıklanır da daldığım rüyadan uyanırım :)

daha önce belge almış bir arkadaş demişti ki sınav sonuçları açıklanana kadar kesin kalacağım dediğin dersten bile belki geçerim diye umudun olur.Şimdi kendime bakıyorum da denetimden matematiksel olarak geçme şansım olmasa da belki okuyan toplama hatası yapar diye umut taşıdığımı görüyorum

Anadoludaki stajer sayısının çok olmadığı odalarda arkadaşlar kendileri arayıp notlarını öğrenmişler.. Aslında tüm notlar odaların elinde ama işte odaların umursamazlığı.

daha önce belge almış bir arkadaş demişti ki sınav sonuçları açıklanana kadar kesin kalacağım dediğin dersten bile belki geçerim diye umudun olur.Şimdi kendime bakıyorum da denetimden matematiksel olarak geçme şansım olmasa da belki okuyan toplama hatası yapar diye umut taşıdığımı görüyorum

ne yalan söyliyim bende aynı düşünce içerisindeyim acaba diyorum herşeye rağmen :) inşallah acabalarımızdanda geçeriz :)

hahahahhahahahahahahaa (yorumlar karşısındaki durumum bu.iş yerindekiler bu neye gülüyor böyle diye uyuz oluyor bana )

neyse arkadaşlar biraz daha sabredelim yarın tesmer sırtımızı sıvazlayıp gazımızı alır :) bu arada herkese afiyet olsun

hahahahhahahahahahahaa (yorumlar karşısındaki durumum bu.iş yerindekiler bu neye gülüyor böyle diye uyuz oluyor bana )

bende stresten gülüyorum istem dışı...geçenler öğrendi ama aslında önce kalanları arasalar daha mantıklı adam biran önce kaldıklarına başlasın çalışmaya geçen zaten geçti dimi :)

Biraz önce bizim odayı arayıp sonucumu öğrendim, finansal tablolardan çok rahat geçeceğimi düşünürken ancak 50 almışım, diğer dersler aşağı yukarı beklediğim gibi geldi, ilk girişimde 7/5 yaptım. Kendi açımdan başarılı bir sınav oldu, umarım herkes beklediğini alır.