17 Mayıs Sınav Sonuçları 16-17 Mart Sınavına Girenler

BU arama yöntemide ne gereksiz birşeydir.... İnsanları gereksiz strese sokmaktan başka neye yariyor bilmiyorum.... sonuçları açıkla sonra tebrik etmek için ararsın...

Arkadaşlar bu sabah odamdan beni aradılar notlar odalara gelmiş sanırım ben öğrendim notlarımı 7/4 yapmışım diğer 3 derstende 40 la kalmışım

Biraz önce bizim odayı arayıp sonucumu öğrendim, finansal tablolardan çok rahat geçeceğimi düşünürken ancak 50 almışım, diğer dersler aşağı yukarı beklediğim gibi geldi, ilk girişimde 7/5 yaptım. Kendi açımdan başarılı bir sınav oldu, umarım herkes beklediğini alır.

Hangi oda acaba.Ben İstanbul arasak söylerlermi meraktan ölücem.Tebrikler ilk sınavda 7/5 bence süper.

Maliyet muhasebesi ( sadece ilk sorudan puan vermişler ikinci soruda GÜG üzerinden değilde genel giderler toplamı üzerinden yapmıştım gidiş yolum herşeyim doğruydu ama hiç puan vermemişler maalesef)
Vergi Hukuku ve Temel Hukuk

ilk defa sınava girenler için 3 ders vermek başarıdır hatta içinde vergi varsa 2 ders bile başarıdır.geçen arkadaşları tebrik ederim.anladığım kadarıyla analizde hocaların notu kıt.sınırda olan arkadaşlar korkarım ki kalacaklar.ben rahatım çünkü ondan geçmeyi beklemiyorum.meslekle vergiden biraz umudum var ikisinden biri olsa yeter bana.finansalla maliyetten kalırsam düşünmek bile istemiyorum

bu arada aklınızda olsun bildiğim kadarıyla sınavlara itiraz ettiğiniz zaman kağıtları tekrar okumuyorlar sadece toplama hatası mı var diye puanları tekrar topluyorlar

bu arada aklınızda olsun bildiğim kadarıyla sınavlara itiraz ettiğiniz zaman kağıtları tekrar okumuyorlar sadece toplama hatası mı var diye puanları tekrar topluyorlar

Tek dersi olanlar mutlaka itiraz etsin. Geçen dönem 35 den 50 yapılan isimler var. Üstelik Vergi den. Bir şey kaybetmezsiniz.

Arkadaşlar şimdi odayı aradım 2 dersten girmiştim vergiden 50 denetimden 65 alıp tüm derslerimi vermişim,

Smmm yim artık :) darısı başınıza