personel maaş programı

18 Yaşını Doldurmayanlarda SSK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NİSAN123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N

NİSAN123

Ziyaretçi
arkadaşlar,
malüm birçok insan yaş gözetmeksizin çocuklara ssk yaptı,yaptırdı.bende isteyen birkaç kişiye yaptım.
ama bu işe giriş bildirgelerinin şu ana kadar tescilleri yapılıp,ssk no.ları verilmedi.
acaba aranızda numara alan varmı?neden bekletiliyor bu girişler?
iptalmi edilecekler yoksa ?iptal edilirse,işverenler herhangi bir cezayla/kayıpla karşılaşır mı?
tescilleri son güne kadar yapılmazsa,prim bildirgelerini nasıl vereceğiz?
yaşadıklarımızı paylaşalım.

Ynt: 18 Yaşını doldurmayanlarda ssk

Sayın NİSAN123 Bizde Şu Ana Kadar Ayın 25/04/2008 Tarihine Kadar Verdiğimiz Girişlerin Ssk Numaraları Çıktı Bekletme Gibi Bir Durum Söz Konusu Değil

Ssk da Aldığım Bir Duyuma Göre Çok Yığılma Olduğu personelin Yetersiz Kaldığı ve Ay Sonuna Kadar Ssk Numaralarının Çıkmaması Durumunda Aylık Prim Hizmet Belgesinin Verilme Süresinin Ve Ödemesinin Bu Sefere Mahsus Uzatılacağı Yönünde.
İyi Çalışmalar Dilerim.

bende 14 yaş 1 tane sigorta ettirdim.önce numara vermiyorlar.Aradım yoğunluktan veremiyoruz dediler bildirgelerinizdeki kaşe numaralandırma ile takibe alacağız dediler.bugün baktım numara vermişler.ben kısmi sözleşme yaptım günde 2 saat ama benimde takıldığım nokta çalışma saati ile bulunan sigorta bildirim gününe hafta tatili eklencekmi araştırıyorum.

17/04/2008 de yapmış olduğumuz işe girişlerin numarasını henüz alamadık.yığılmadan söz ediliyor.sanırım yoğunluk sebebi ile numara verme konusunda sigortalar yetersiz kalıyor.

Ynt: 18 Yaşını Doldurmayanlarda SSK

30/04 te 3 işe girişim vardı. numaraları bugün ssk nın sitesinden aldım.
bu kadar çabuk olacağını beklemiyordum fakat son ana bıraktığım için işe girişlerim en üstteydi. :)