yeterlilik ' Alıntı:3 temel sorunumuz var kanaatindeyim.
1-Muhasebedenetimi ile ilgili odanın kitabını muhakkak bulmamız lazım.Ömer duman yetersiz !!!!
2-Temel hukukta ne yapacağız Arif kocaman tarih oldu !!!!
3-Vergi hukuku için kanunları indirip çalışmakta fayda etmeyecek gibi bunu nasıl çözeğiz.
En önemlisi de TTK görüşmeleri var bizim halimiz ne olacak![]()
??? ???
zeyneb ' Alıntı:asmmm odasının kursuna gittim mart sınavına gireceğim ama ordaki hocaları denetimden ömer duman
hukuktan arıf kocaman kitaplarını aldırtılar hatta ordan konuları anlattılar..
şimdi fuzuli mi aldım onları ...
yeterlilik ' Alıntı:zeyneb ' Alıntı:asmmm odasının kursuna gittim mart sınavına gireceğim ama ordaki hocaları denetimden ömer duman
hukuktan arıf kocaman kitaplarını aldırtılar hatta ordan konuları anlattılar..
şimdi fuzuli mi aldım onları ...
Zeynep hanım,yanlış yönlendirmek istemem ancak bende sizin gibi her iki kitabıda aldım.Fakat Arif kocamandan sadece 1 tane çıktı çünkü yeni kanunları içeren kitap henüz yok.Yeni çıkan 2008 baskıdada mevcut değilmiş.Kasım 2008 sınavında 30 puanlık tek soru çıkmış.Bu kitabı atacağınız anlamında değil onu yutacağız birde yeni SGK ya çalışacağız.denetim içinde aynı durum söz konusu.umarım yardımcı olmuşumdur
yeterlilik ' Alıntı:3 temel sorunumuz var kanaatindeyim.
1-Muhasebedenetimi ile ilgili odanın kitabını muhakkak bulmamız lazım.Ömer duman yetersiz !!!!
2-Temel hukukta ne yapacağız Arif kocaman tarih oldu !!!!
3-Vergi hukuku için kanunları indirip çalışmakta fayda etmeyecek gibi bunu nasıl çözeğiz.
En önemlisi de TTK görüşmeleri var bizim halimiz ne olacak![]()
??? ???
alman72 ' Alıntı:değerli arkadaşlar,
mart 2009 soruları yeni komsiyon mu hazırlayacak? Yoksa yeni mi değişti?
gezgin-smmm ' Alıntı:alman72 ' Alıntı:değerli arkadaşlar,
mart 2009 soruları yeni komsiyon mu hazırlayacak? Yoksa yeni mi değişti?
Bu konu bu sayfada --->> http://forum.alomaliye.com/index.php?action=printpage;topic=21004.0
tartışılmış ancak kesin bir yargı yok sadece kurstaki hocaların söylemlerinden değişeceği yönünde.