doğru söylüyorsun.20 puanlık soruTIMARLI ' Alıntı:20 puanlık arkadaşım.
AKINB ' Alıntı:ikinci soruyu o kadar çelişkili sormaya ne gerek vardı anlamadım , acaba bir tek benmi yanlış anladım soruyu , parantez içinde yazdıkları destekleyici kanıt kelimesine ne gerek vardı.O yüzden en iyi bildiğim sorunun cevabına önce denetim yöntemlerini yazdım ardından silip destekleyici kanıt tekniklerini yazdım ama ikisi arasında karar veremeyince ikisini birden yazıyım dedim cevap olarak , meğersem ikiside cevap olmaktan uzakmış.Bu kadar kolay denetim sınavı bir daha gelirmi acaba
umut79 ' Alıntı:Merhaba, Vergi Hukuku sınavında Puanlama nasıl acaba? Kıt mı, Normal mi? Bol mu? Bir bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Herşeyi kanuna göre yazmayıp mantığını kanundan biraz alıntı alarak yazanlar geçer mi?
zeyna78 ' Alıntı:Paris Kültür Ateşesi ' Alıntı:umut79 ' Alıntı:Merhaba, Vergi Hukuku sınavında Puanlama nasıl acaba? Kıt mı, Normal mi? Bol mu? Bir bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Herşeyi kanuna göre yazmayıp mantığını kanundan biraz alıntı alarak yazanlar geçer mi?
Vergi notu kıt değil bence,ben ilk kez martta girdim,kendi hesaplamam göre 40-45 alırım diyordum 45 aldım,ÇOk zorladıklarını düşünmüyorum,yazdığın kadarının hakkını veriryorlar yani.Rahat ol.
ben de bildiğim halde soruların yarım yarım yapabildim. inşallah dediğiniz gibidir. Umut vaadetmiyorum fakat hani 45 le filan kalayım bari. 45 le bıraktılar derim![]()
bunlar deneitm tekniklerizeyna78 ' Alıntı:Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:arkadaşlar sorulardan biri
gznbgeyik
diyeri
fb gs ky dida
iki soru 60 puan ;D
bana gönderdiğin notta fb gs ky dida vardı da neydi onlar![]()
haklısınzeyna78 ' Alıntı:yeis ' Alıntı:arkadaşlar denetim sınav sorularının cevapları hasan türedinin kitabında nasıl verilmiş...elinde olan arkadaş varsa yazabilirmi...
bence bunu cevaplar açıklanınca görebiliriz.
Mart sınavında sizlerin yaşadıklarına şahit oldum çünkü...
benimde umutlarımı yıkmayın yaaaaa.denetimden geçtim derken.sizin bu şekilde yazılar yazmanız beni çok üzüyor.zeyna78 ' Alıntı:Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:haklısınzeyna78 ' Alıntı:yeis ' Alıntı:arkadaşlar denetim sınav sorularının cevapları hasan türedinin kitabında nasıl verilmiş...elinde olan arkadaş varsa yazabilirmi...
denetim teknikleri ve programın yararları sorusu aynı kitap ile
,diğer soruya bakmadım
Önceki sınavlarınızdan öğrendiğim tek şey, cevaplar açıklansa bile sonuçları bekleyip görmek. henüz ilk girişte öğrendik sağolsunlar nasıl kalınır diye![]()
zeyna78 ' Alıntı:Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:haklısınzeyna78 ' Alıntı:yeis ' Alıntı:arkadaşlar denetim sınav sorularının cevapları hasan türedinin kitabında nasıl verilmiş...elinde olan arkadaş varsa yazabilirmi...
denetim teknikleri ve programın yararları sorusu aynı kitap ile
,diğer soruya bakmadım
Önceki sınavlarınızdan öğrendiğim tek şey, cevaplar açıklansa bile sonuçları bekleyip görmek. henüz ilk girişte öğrendik sağolsunlar nasıl kalınır diye![]()
İSO 2001 ' Alıntı:SEVİYEYİ DÜŞÜRMEYELİM
FORMDA BAYAN ARKADAŞLARIMIZIN OLDUĞUNU LÜTFEN UNUTMAYALIM
HOŞ ERKEK DE OLSA MESLEĞİMİZİ İCRA EDECEK ARKADAŞLARIMIZIN
SADECE GENEL KABUL GÖRMÜŞ MUHASEBE İLKELERİNİ BİLMESİ YETERLİ DEĞİLDİR
DAHA BİLİNMESİ GEREKEN ÇOK İLKE OLDUĞU KANAATİNDEYİM
Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.