2011/Aralık Sınav sonucu ne zaman açıklanır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan roumut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2011/Aralık Sınav sonucu ne zaman açıklanır?

Karşılaşılan zorluklar ne kadar büyük olursa üstesinden gelmek o kadar gurur verici olur
Anonim

Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz.
Bernard Shaw

diyerek kendimizi motive edelim :D
sabırrrrrrr ::)

ne güzel koyunlar gibi bekliyoruz acaba kimi önce kesmeye götürecekler....yücel beyle görüşen kimse yokmu....

sürüden çıkıp sen telefon açmaya ne dersin kardeş ;)

aradım 60 gün dio tesmer.... yücel beye ulaşamadım...

önceki sınavlar kaç günde acıklandı acaba...

trattataa ' Alıntı:
Karşılaşılan zorluklar ne kadar büyük olursa üstesinden gelmek o kadar gurur verici olur
Anonim

Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz.
Bernard Shaw

diyerek kendimizi motive edelim :D
sabırrrrrrr ::)
güzel :)

açıklansında kurtulalım artık bu stresten..

maliyetçiler olarak isyanımızın karşılığını alabilecek miyiz acaba:))))

bende ondan korkuyorum zaten.. sınav çok basitti.. kendilerine göre olur olmaz yerlerden puan kırarlarsa diye düşenmemek elde değil....

ben hocanın sınavdaki bu cevaplar karşısında olumsuz not verme cesaretini gösterebileceğini sanmıyorum...

arkadaşlar olumsuz düşünmeye gerek yok,adamlar zaten yığılmayı eritmek için kolay sormadılar mı??niye bırakmaya çalışsınlar ki...ha şu olur adam bu kadar basit bı sınava çok abuk bi kağıt vermiştir ya da 100 beklerken 90 gelir ufak tefek puan kırmışlardır anca bu olur onun dışında geçecek kadar yaptıysanız zaten bence korkmayın...çarşambadan itibaren de aramaya başlarlar diye düşünüyorum...tıpkı 3 şubatta açıklayacaklarını bildiğim gibi... ;D

arkadaşlar ben finansal muhasebeden tedirginim tüm yevmiye kayıtları yaptım buyuk defter kayıtlarını yaptım gelir tablosu bilançoyu yaptım 5000 TL zarar bulmuştum fakat kapanış kaydını yapmayı unutmuşum birde bilanço tutmuyordu :-\ 50 puan verirler mi acaba

inşallah hepimiz geçeriz girdiğimiz derslerden de bu stres biter..

bu arama işi kesin yapılıyor mu acaba. diyelim aramadılar ozaman dersin kalmış mı demek ki

ruhsatı almaya hak kazananları sınavdan bir kaç gün önce aradıklarını biliyorum..