2012/Mart Yeterlilik Sınav Sonuçları Geri Sayım Başladı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cuma_01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2012/Mart yeterlilik Sınav sonuçları geri sayım başladı.

KATAMARAN bende senin durumundayım kardeşim aynen vergi tek dersim sınırdayım 50 verirlerse geçeceğim bu stresten kurtulacağım

Valla benımde tek ders arkadaşım..alta bı de not düştüm 50 verirseniz geçecem tek dersim diye:) ne yapayım yazdım artık yazdım diye puan kırmazlar umarım

Vergi ve maliyett var bendede arkadaşlar..
İNş herkes için hayırlı haberler gelir.
Büyük bir ihtimal yarın aramaya başlarlar...
Bence şuan sonuçlar hazır ve sisteme yüklenmiştir. sadece söz verdikleri zamanı bekliyolardır. ;)

sisteme yüklenmiş gibi girilen sınav sayısı 1 yazıyor. ama cumayı bekliyolar sanırım.

normalde girilen sınavın soru cevapları sınav sonuçları açıklanıncaya kadar açıklanırdı .. bu sefer neden olmadı acaba ?

benim bildiğim sonuçlardan sonra sorular açıklanıyor.

Acaba sınav sonucu açıklanır açıklanmaz odaya ruhsat için hemen başvuru yapabiliyormuyuz? yoksa resmi bi yazı falan gelmesinimi bekliyoruz bilgisi olan varmı?

merhaba arkadaşlar;

benimde tek dersim vergi 50 alsam sınırdayım bilmiyorum inşallah geçerizz.....

ben de not yazanlardanım, tek dersim kaldı 50 yetiyor dedimm acaba ters teper mi diye de çok korkuyorum ama:(((

içinizde böyle yazıp da iyi sonuç alan var mııı ne olur paylaşsınn teşekkürler..

herkese bol şansssss:)))) ;D

ggulayy_1980 ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar;

benimde tek dersim vergi 50 alsam sınırdayım bilmiyorum inşallah geçerizz.....

ben de not yazanlardanım, tek dersim kaldı 50 yetiyor dedimm acaba ters teper mi diye de çok korkuyorum ama:(((

içinizde böyle yazıp da iyi sonuç alan var mııı ne olur paylaşsınn teşekkürler..

herkese bol şansssss:)))) ;D

benimde tek ders vergi kaldı ve bu 3. hakkım bende sınırda gibiyim ama sizin gibi kağıdın altına birşeyler yazmadım acaba bende yazsamıyıdm ne :) neyse umarım herkes için iyi olur. geçen vergi sınavında boş kağıt verdim hiçbirşey yapmadım diyenler 50 aldı geçti umarım bizim gibi sınırda olanlar ve tek dersi kalanlar için bi güzellik yaparlar sonuçlar herkesin istediği gibi olur inşallah

Umarım herkes geçer arkadaşlar...ALLAH Yardımcımız olsun.....

Amin...inşallah...yarın ruhsat bekleyen arkadaşlarım...! umarım hepiniz aranırsınız,tabiki inşallah bende;)

evet inşallah emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşlar :) Gelsin artık ruhsatlarımız ;)

arkadaşlar sanırım bugün aramalar başlar arananlar hangi odadan arandıklarını yazarlarsa sevinirim. ALLAH herkesin gönlüne göre versin

Günaydın meslektaşlarım , inşallah bugün hepimiz için hayırlı haberlerle dolu bir gün olur...

Arandığınıza dair mesajlarınızı bekliyoruz... :D

Sınav kağıdının altına not yazan arkadaşlar korkmayın hiç birşey olmaz. ben çok duydum yazıpta geçenleri.
ama not yazdığı için mi yoksa gerççekten haklarıylamı geçtilerr bilmiyorum .bildiğim bişe var o da not yazdınız diye ters tepip bırakmıyacakları... :)

anlaşılan herkes bir şeyler yazmız tek ders olunca allah yardımcımız olsun valla bende not yazanlardanım şimdi formu okudum da ters tepme ihtimali aklıma gelmemşti. şimdi bende tedirgin olmaya başladım. acaba bir sorun olurmu daha önce yazan varmı eskilerden geçenlerden duyan bilen paylaşırsa iyi olur....

açıklanacağına dair henüz bir belirti yok....

zalbar ' Alıntı:
anlaşılan herkes bir şeyler yazmız tek ders olunca allah yardımcımız olsun valla bende not yazanlardanım şimdi formu okudum da ters tepme ihtimali aklıma gelmemşti. şimdi bende tedirgin olmaya başladım. acaba bir sorun olurmu daha önce yazan varmı eskilerden geçenlerden duyan bilen paylaşırsa iyi olur....

korkmayın arkadaşlar birşey olmaz..
isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara olsun :)

cuma_01 ' Alıntı:
Acaba sınav sonucu açıklanır açıklanmaz odaya ruhsat için hemen başvuru yapabiliyormuyuz? yoksa resmi bi yazı falan gelmesinimi bekliyoruz bilgisi olan varmı?

resmi yazıya gerek yok zaten teos sisteminde otomatik olarak notların yanında pdf dosyası oluşuyor orda türmob hesap numarasına 15 gün içinde 1460 tl yatır ruhsatını al yazıyor ( Odaya kayıt ücreti hariç )

arkadaşlar ankara odası tarafından aranan kimse varmııı ,,, nezaman açıklanacak çatlayacaz