2012/Mart Yeterlilik Sınav Sonuçları Geri Sayım Başladı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cuma_01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2012/Mart yeterlilik Sınav sonuçları geri sayım başladı.

Ohhh be...
Vergiden 70-80 bekliyordum 70
Maliyetten 90-95 beklyiordum 80 geldi.

Artık bende smmm yim.
Darısı sizlerin başına arkadaşlar.

tebrik ederim smmmokahya. zor bi sınavdı, 7/7 çok iyi.

7/7 mi ?maşallah
hayırlı olsun tüm aranan arkadaşlara.

nurbanu ' Alıntı:
7/7 mi ?maşallah
hayırlı olsun tüm aranan arkadaşlara.

çok teşekkür ederim arkadaşlar .. herhangi bir kurs yada dershaneye gitmedim .. sadece kendim çalıştım ... tabi işyerinde boş zamanımda vardı... Allah nasip etti .. inşallah emek veren herkes emeğinin karşılığını alır .. şu an çok şaşkınım .. 7/7 yi beklemiş olsam da insan şaşırıyor ve inanamıyor .. çok mutlluyum sadece :D

Sn.smmmokahya tebrikler. Bu arama işi alfebeye göre mi rastgele mi acaba?

Merhaba Arkadaşlar 17:05 te İSMMO'DAN aradılar S.M.M.M oldum sonunda tek bu dersim kalmıştı ve son hakkımdı

sonunda bitirdim Allah Tüm emek veren arkadaşla bu mutluluğu nasip eder inşallah. :)

achilles_37 ' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar 17:05 te İSMMO'DAN aradılar S.M.M.M oldum sonunda tek bu dersim kalmıştı ve son hakkımdı

sonunda bitirdim Allah Tüm emek veren arkadaşla bu mutluluğu nasip eder inşallah. :)

acaba saat kaça kadar aramaya devam ederler mesai saati sonrası devam edilir mi ???

beni de aradilar kazanmisim:) herkese iyi sonuclar dilerim

Bursa'dan aranan var mı

Antalya Odasından aranan var mı? En son saat 15:00 gibi odayla görüştüm, listeler henüz gelmedi demişlerdi. Daha sonra Tesmer'in sitesinde açıklama yapıldı ama okuduğum yorumlarda kazanan arkadaşlar içerisinde Antalya odası yok :(

arkadaşlar ismmmo dan ihsan bey beni de aradı şükür ki ruhsatı aldım... önemli bir bilgi vereyim.. saat 8 e kadar aramalar devam edilecek.. muhtemelen soyisim sırasına göre... soyismi z olanlar en son aranabilir... herkesin Allah yardımcısı olsun...

arkadaşlar izmirdende aradılar beni tek ders vergiydi 55 alıp geçmişim..nihayet artık smmm yim

Kazanan tüm arkadaşlarıma meslek hayatlarında başarılar diliyorum, kaybeden arkadaşlarıma da ümitlerini sakın kaybetmemelerini rica ediyorum. Kaybeden arkadaşlar eğer bana ulaşırlarsa elimde bulunan bazı notları iletebilirim.

figoemre ' Alıntı:
arkadaşlar ismmmo dan ihsan bey beni de aradı şükür ki ruhsatı aldım... önemli bir bilgi vereyim.. saat 8 e kadar aramalar devam edilecek.. muhtemelen soyisim sırasına göre... soyismi z olanlar en son aranabilir... herkesin Allah yardımcısı olsun...

hocam kesin bir bilgi mi saat 8 mevzusu kazanıpta aranmayan olur mu acaba bide nasıl ulaştınız o kişilere bide bize yardımcı olsalar ya....

friko1907 ' Alıntı:
figoemre ' Alıntı:

hocam kesin bir bilgi mi saat 8 mevzusu kazanıpta aranmayan olur mu acaba bide nasıl ulaştınız o kişilere bide bize yardımcı olsalar ya....

bide benimde soyisim ek..... diye devam ediyor

Arkadaşlaaaaaaarrr

İSMMMO saat 17:30 da aradı, efenim Yahya Arıkan adına arıyoruz tebrik ederiz aramıza hoş geldiniz dediler.

SMMM olduummmmm

Allaha şükür, umarım hak eden herkes belgesini alır, Allah nasip ederse.

Hangi dersten kaldık acaba, temmuzda da hiç çekilmez ders çalışmak, meslek hukukundan şüpheliyim. Acaba saat kaça kadar arayacaklar, bir arkadaş diye 23.00 yazmıştı ama ...

smmmyim artık yaşasın 70 almışım

İzmir Odasından 3 saat önce arandım :) Aramıza hoş geldin dedilerrrr :))