2012 Temmuz Sonuçları

mart 2013 sınavında dahil olacak tesmer öyle söyledi
 
şulem01 seni her şey bayıyor zaten kendin de derslerini notlarını yorumlarını destan gibi dizmişsin maşallah bizimde ikici girişimiz son hakkımız değil yani yel1981 soru sorduğu için ona fikrimi yazdım bunun açıklamasını da zaten kimseye yapmaya mecbur değilim yani seni ilgilendirmez forumu takip ettiğim kadarıyla sınav magdurları konusunda da dik ifadelerin var yani sana zaten antisempatim var sen mümkün oldugunca benim yorumlarına karşı yorum yapma benim ikinci girişim ama bir ders iki ders için 2 yıl bekleyen arkadaşlara çok üzülüyorum iyi insanlar empati yapar diye bi laf var duymamışşın galiba insanım ya üzülüyorum empati yapıyorum sürekli seninle çok tersiz yani dersleri veremeyenler yazmışsın nasıl okumuşşun ben zaten en zor dersleri yüksek panlarla verdim basit iki ders kaldı

Sınava yeni girecek arkadaşların bu üsteki alıntı yaptığım yazıyı dikkate almalarını rica ediyorum..

cümle bu ''
ben zaten en zor dersleri yüksek puanlarla verdim basit iki ders kaldı '' bu yüzden bu sınavı kazanma şansınızı düşürüyorsunuz.

sınav mağduru ne demek ? şimdi kanun sınava başvuru şartları ve kazanma şartlarını belirlemiş.Girersin sınava verirsin derslerini olursun mali müşavir.vermezsen bir kuruma bir bireye suç atamazsın.Eğer şüphelendiğin yerler varsa adli makamlara şikayette bulunursun.


o yüzden mağdur yerine sınavın fırsatçılığı demek daha doğru geliyor bana.

neyse dediğin gibi seninle tersiz ama muhattabda değiliz parantez !


sana o BASİT İKİ DERSİNDE başarılar...
 
Tesmer tekrar aradım Yeni TTK ve Borçlar Hukukundan sorumlumuyuz dedim ordaki görevli bilgilsi olmadığını mail atmamı söyledi. Daha önce bu konuyla ilgili mail göndermiştim ama bilgilerinin olmadığını duyuruları beklememi söylemişlerdi. Bende bunun üzerine Türmob başkanı Nail Şanlıya Mail attım ve hala beklemedeyim..
 
Ben de Hukuktan tek derse giricem. Bilgi aldığınızda burada paylaşırsanız iyi olur. Başarılar herkese.
 
Tesmerden Erhan Bey ile görüştüm. Aralık ayındaki yeterlilik sınavında Yeni TTK ve Borçlar Hukukundan sorumlu olmayacağımızı söyledi. Bu konu ile ilgili bir duyuru yapılıp yapılayacağını da sordum yapılamayacak dedi. Bilginize...
 
ankarada olsan sorun yoktu arkadaşım tarama imkanım yok inan notları sana vermek yardımcı olmak isterdim.
 

Benzer konular

Üst