Sari75 ' Alıntı:Siz toplam 2.095 mi yatirdiniz? Ben 2.570 (TURMOB)+635 (Oda) yatirdim cunku![]()
Evet bu bir işe yaramayacak. Sınavı kazanan, yıllardır çalışıp, didindiği, yorulduğu için lanet olsun tek şu parayı vereyim kurtulayım diyor. Gözü başka hiçbirşeyi görmüyor. Basıyor parayı, alıyor ruhsatı. Bu yüzden de koyun gibi bizi gütmeye devam ediyorlar. Bu düzen değişmeli. Başka yolu yok. Ben bunun en büyük takipçisi olacağım. Tesmer-Türmob-Oda-Başbakanlık-Cumhurbaşkanlığı ve hatta AİHM'ne kadar başvuracağım. Benim param yoksa ne yapacağım? Belgeyi alamayacak mıyım? Bu zamana kadar soydukları yeter. Lütfen, tepkinizi ortaya koyun. Bizler yansak da, bizden sonrakiler yanmasın.syncmaster5 ' Alıntı:bende bugun ruhsat işini hallettim ödemeleri yaptım bayağı hafifledim. 2950 tl . odaya bu rakamların çok olduğunu belirttim. ne hakkımızı koruduklarını, piyasada 700-800 tlye çalışan mali müşavirler olduğunu , büro açmanın zorluğunu bildikleri halde yine de bu kadar yüksek rakamları istedikleri için ağzıma geleni söyledim. ama hiçte umurlarında olmadı![]()
burcu19 ' Alıntı:Döviz büfeleri faaliyetlerine devam edebilmek için her yıl ruhsat harcı yatırıyor! En son rakam 17.120,35 TL. Herşeyin bir bedeli var sizlerde bunu bilerek bu yola giriyorsunuz.
burcu19 ' Alıntı:Döviz büfeleri faaliyetlerine devam edebilmek için her yıl ruhsat harcı yatırıyor! En son rakam 17.120,35 TL. Herşeyin bir bedeli var sizlerde bunu bilerek bu yola giriyorsunuz.
Arkadaşım, döviz büfesinin ne anlama geldiğini, yıllık kazancını ve bu ruhsatın onlara sağladığı faydaları bilerek yazmışsındır umarım bu yazıyı.burcu19 ' Alıntı:Döviz büfeleri faaliyetlerine devam edebilmek için her yıl ruhsat harcı yatırıyor! En son rakam 17.120,35 TL. Herşeyin bir bedeli var sizlerde bunu bilerek bu yola giriyorsunuz.
aegkacar ' Alıntı:arkadaşlar istanbul ve ankara gibi büyük şehirlerde sirkülasyon olduğu için yine az istiyorlar tekirdağ odasından o mavi dosyaya 300 tl istiyorlar el-insaff