2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

gökhan mesaj attım sana bana cevap yaz lütfen.Ben de henüz öğrenemedim kaç dersten kaldığımı kaç dersten geçtiğimi.İsmmmo sadece geçenleri aramış.

Bu eziyet çekilir mi Allah aşkına, bir sonraki sınav zamanı daralıyoken oda neyin keyfini yaşıyo anlamıyorum, açıklayın herkez aynı anda öğrensin:(

Tesmeri aradım gayet ukala bir adam sisteme yakın yükleneceğini söyledi.Zaten duyuru yapmıştık dedi.Sanki bilmiyoruz duyuru yaptıklarını.İstanbul odasını aradım aramaları yönetim yapıyor maalesef liste elimizde yok dedi.Benim gibi aranmayı beklemeyen arkadaşlar maalesef yarını bekliycez

banada tebrik mesajı göndermişler inanamadım odayı aradım listeye bakalım dedi tekrar tebrikler aramıza hoşgeldinizdedi
çokşükür sınava gün sayarken bitti hala inanamıyorum

Boooom!!! Allah'a binlerce kez şükürler olsun sonunda başardım, tek maliyet kalmıştı geçmişim saat 12 İsmmmo dan aradılar. O kadar rahatladım ki anlatamam, darısı diğer tüm aday arkadaşların başına.

Tesmeri aradım gayet ukala bir adam sisteme yakın yükleneceğini söyledi.Zaten duyuru yapmıştık dedi.Sanki bilmiyoruz duyuru yaptıklarını.İstanbul odasını aradım aramaları yönetim yapıyor maalesef liste elimizde yok dedi.Benim gibi aranmayı beklemeyen arkadaşlar maalesef yarını bekliycez

maalesef ismmmodan da bana aynı cevap geldi. Yarın da sistem kitlenir yine akşam 5'e kalırız.