2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

ismmmo'dan aradılar arkadaşlar.3 dersim kalmıştı denetim,meslek ve maliyet ile ruhsat almaya hak kazanmışım.geçen dönem burada kazananların sevinçlerini nasıl hissettiysem bugünde kazanamayan arkadaşların üzüntülerini hissediyorum...ama hiç merak etmeyin bu sevinci Allahın izniyle hepiniz tadacak,emeklerinizin karşılığını alacaksınız...

saygılarıımla...

tktvlkn vergiden bende 70 bekliyorum denetim ?? :(( aranmayı değil de insan kaç aldı onu merak ediyor artık..

Arkadaşım aradı. İsmmmo dan aramışlar yarım saat önce tek dersi meslek hukuku kalmıştı , onuda geçmiş. Adı soyadı E. Ş.

Geçmiş dönemlerde hep bu sayfalarda okurdum kazanan arkadaşların sevinçlerini, üzüntülerini... Hala çok heyecanlıyım... Elimi kolumu tam olarak kontrol edebiliyorum diyemem kendimi sıkmamdan... Hala inanamıyorum...

Geçmiş dönemlerde hep bu sayfalarda okurdum kazanan arkadaşların sevinçlerini, üzüntülerini... Hala çok heyecanlıyım... Elimi kolumu tam olarak kontrol edebiliyorum diyemem kendimi sıkmamdan... Hala inanamıyorum...

Aynen ben de hep kazananları takip etmiştim. Çok duygulanmıştım. Ben aslında gecen cuma aranmaya odaklanmıştım hüsrana uğradım. Bugün sevincimi yaşayamadım bile. Cuma günü aransaydım havalara uçar çığlık atardım! Bugün sevincim ruhsat almak değil sınavlardan kurtulmak oldu...

Sağlık olsun elden birşey gelmez bu saatten sonra. Maliyetten umutluydum ama tek derse girmeye devam..