2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

bu kadar da saçma bir sıralama olmaz aynı anda açıkla gitsin sanki kurdele takıcaklar

msj aynı anda gönderiliyo bize msj da gelmedi artık yarın sonuçlara bakıcaz, kazanan arkadaşlara tebrik ederim İşallah verdiğiniz bu emeklerin karşılığını fazlasıya alırsınız

İstanbulda kazanan sayısı farklı ancak yetiştirirler. Ankara çoktan bitirmiştir. Aradım az önce odayı yöneticiler arıyordu onlarda az önce çıktılar dediler.

arkadaşlar saat 16.00 gibi aradılar kazanmışım (İSTSMMMO) kazananları tebrik ederim, kazanamayanlar ise üzülmesin, umarım en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alırlar, benim 3. girişim 3 sınavı ilk seferde verdim 1 tanesine girdim ikinci seferde, 3. seferde ise kalan 3 taneye girdim. sevgi saygılarımla

ilk girişte hiç çalışmadan 3 ders vermişim (finansal 77 - analiz 50 - hukuk 61) pişmanlık duyuyorum keşke biraz çalışsaydım... kazanan herkezi tebrik ederim

ilk girişte hiç çalışmadan 3 ders vermişim (finansal 77 - analiz 50 - hukuk 61) pişmanlık duyuyorum keşke biraz çalışsaydım... kazanan herkezi tebrik ederim

Nereden biliyorsunuz kayseri odasınamı bağlısınız.Ben istanbul odasına bağlıyım teosa F5 yapmaktan yoruldum

hayır ben alanya odasına bağlıyım telefonla aradım söylediler...

yaa vergi hukukundan geçen arkadaşlar nasıl çalışıyorlar acaba... çok kasıntı geldi bana.. sanki herşey bildiğin şeyler ama çıkan sorulara bakınca hiçbirisi bildiğin şeyler değil :(

kazandım arkadaşlar, üstümden fil kalktı resmen.
darısı tüm arkadaşların başına

denetimde boş kağıt vermediyseniz alakasız bile yazdıysanız geçtiniz demektir.