2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

bu sınav kağıdını okuyanlar, sınav sonucunu sisteme koymaya karar verenler nasıl bir ruh hali içindeler çok merak ediyorum
Bunca insana yaşattıkları karmaşık duyguların daha fazlasını inşallah kendileri de yaşarlar

Son düzenleme:
sonuçlar odalara gidiyorda bize niye gelmiyor hangi devirde yaşıyoruz yaaa
kimi odaya sonuçlar gitmiş kimilerine gitmemiş daha umutsuzlanmayın arkadaşlar bazı odalar sonuçlar henüz bize gelmedi diyorlar. hayırlısı

Evet kazanan arkadaşları yürekten tebrik ediyorum tabi kendimide tebrik ediyorum 6 ders için harcadığım emeğin aynısını 1 derse harcayıp kendimi kampa çekip ders çalışıpta kazanamadığım için :)

İsmmmoyu aradım söylemiyorlar. Arayanlara söyledikleri olmuş. Kim hangi birime bağlanıpta öğreniyor bir bilsek bende arayacağım. Odadan torpilleri mi var nedir arkadaş? Öğrendim diyor nasıl öğrendiğini söylemiyorlar.

İsmmmoyu aradım söylemiyorlar. Arayanlara söyledikleri olmuş. Kim hangi birime bağlanıpta öğreniyor bir bilsek bende arayacağım. Odadan torpilleri mi var nedir arkadaş? Öğrendim diyor nasıl öğrendiğini söylemiyorlar.

aynen katılıyorum size.kalanlar bile notlarını öğrenmişler ama nasıl öğrenmişler.bir türlü öğrenemedim.

Bu nasıl bir eziyettir anlamıyorum liste odaya gelmiş yayınlayın artık da insanlar duygu karmaşasından kurtulsun yani.

Arkadaşlar artık veda zamanı, muhtemelen forumun stajyer sorunları bölümüne uzun bir süre uğramayacağım, özellikle son dönemler gerçekten bir çoğumuz için işkence oldu, özellikle denetim ve maliyet derslerinden büyük bir haksızlığa uğradık, son iki ayda ne yediğimizden ne içtiğimizden bir şey anladık, şu anda kendimi çok uzun ve yorucu yolculuktan evine dönen bir insan gibi hissediyorum, umarım rabbim emek veren herkese bir gün bu mutluluğu yaşatır.

ben 1 dak önce aradım ismmo'yu sıfır tuşladım 6 'a kadar aramaya devam ediyoruz kazananları dedi bayan,dedim beni niye aramıyonuz :)) cevap vermedi..:))

moral bozmak istemedi herhalde,düşünceli bir çalışan :)) ...şimdi 2 ders mi tek ders mi ?onu bekle ben vergiden kalmaya razıyım :) denetim bitse keşke,vergiden 70 beklerken insanın morali nasıl bozulup 2 ders bekliycek noktaya geliyor,eşim nerden çıktı bu vergi demeye başladı hayırlısı F5

Kazanan arkadaşların hepsini(kendim de dahil) tebrik ediyorum :)

Denetim sınavından sonra sesini duyuran arkadaşlar sizleri daha çok tebrik ediyorum:) Benim denetim yoktu ama kağıtların daha insaflı okunmasına yol açtınız. Birçok kişinin denetimden geçmesine vesile oldunuz..

Kalan arkadaşlar sizler için gerçekten üzüldüm.. Ben 3. girişimde kazandım.. Bir gün sizler de aranacaksınız unutmayın :)

kazandınız diye aradıklarında ben de sordum notları, özellikle denetimi merak ediyorum.
yarın açıklanacak o zaman görürsünüz dedi, uzatmadım tabii ben de:)
stres bitti resmen hafifledim.
yarın sabah teos'u kilitleyeceğiz yine:)

Sayın mehmetgul, issademirel ve Zifir arkadaşlarım,

Ok yarın paylaşımı mutlaka yapacağım Allah nasip ederse.

Notlarımı bilmiyorum çünkü arayan adam notlarımızı söylemedi sadece kazandığımızı söyleyip belgeyi almaya davet etti.