2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

hayır ben alanya odasına bağlıyım telefonla aradım söylediler...

yaa vergi hukukundan geçen arkadaşlar nasıl çalışıyorlar acaba... çok kasıntı geldi bana.. sanki herşey bildiğin şeyler ama çıkan sorulara bakınca hiçbirisi bildiğin şeyler değil :(

vergi benimde kabusumdu 4.girişimdi vergiden hiç boş bırakmamak lazım ne biliyosan yaz ,ben busefer öyle yaptım çokmerak ediyorum sonucu

Yarın saat 10 da sistem kitlenir yine kalırız öyle. Gerçi ben öğrenmiştim erkenden ama sistem kaybolup notlarda gidince tedirgin olmuştum.

arkadaşlar şimdi aradım ismmmoyu.kazananlar aranmış.Yetiştiremeyince mesajlar atılmış.Bütün kazananlara haber gitmiş yani.
şimdi kazananları tebrik etmek bize de ders çalışmak düşer.

kazananları kendimde dahil tebrik ediyorum. Denetimde gerçekten sesimizi duyurmuşuz. Acaba kalan arkadaşlar denetimden ; son soruyu bir tek yazıp 1ve 2 ye bişey yazmadılar mı ;? ben 3. soruyu tam yaptım (kendime göre ) 1. ve 2. sorulara da mantıklı maddeler yazmaya çalıştım.kgk tebliğlerine geri dönüp baktığımda elbette uyuşmuyordu. Ancak bağımsız denetim standartlarına göre doğruydu. Umarım açıklayıcı olmuştur. 70 le geçmişim denetimden. Elbette sınav sonrası dilekçemi yolladım. Tesmer e mail attım. Oda başkanı ile devamlı diyalog kurdum. Umarım herkes denetimden geçmiştir.

Arkadaşlar öncelikle kazanan ları tebrik ediyorum... Bir kaç kişi hariç...
Yüce Rabbimin bundan sonraki hayatınızda gönlünüze göre vermesini dilerim...
Bazıları diyor ki denetim firmasında çalışıyorum da falan.. Sadece kendi kanıyor haberi yok... (senetim firmasında çalıştında ne oldu) soruyu soran kendisi yapamaz haberin yok.
Vosvoscu arkadaş denetim sınavını özetlemiş... (boş verme alakasız şey yaz geçermişsin diye)

Arkadaşlar öncelikle kazanan ları tebrik ediyorum... Bir kaç kişi hariç...
Yüce Rabbimin bundan sonraki hayatınızda gönlünüze göre vermesini dilerim...
Bazıları diyor ki denetim firmasında çalışıyorum da falan.. Sadece kendi kanıyor haberi yok... (senetim firmasında çalıştında ne oldu) soruyu soran kendisi yapamaz haberin yok.
Vosvoscu arkadaş denetim sınavını özetlemiş... (boş verme alakasız şey yaz geçermişsin diye)

ilk arkadaşı kendi haline bıraktık zaten,denetimde ben 3 soruya da cevap verdim 50 çıkar o kağıttan niyet önemli :) 97 vermeye niyetlenen zaten verir notu...

ben aranmayı beklemiyorum maliyet sınavına girmemiştim zaten :) hangi derslerden geçtim hangisinden kaldım o önemli. kazanan arkadaşları tekrar tekrar tebrik ediyorum. çok güzel bir duygu olmalı. bir an kendimin arandığını düşündüm de çok mutlu olurdum. artık ne de olsa gerçekten bir ünvanın oluyor :D

ilk arkadaşı kendi haline bıraktık zaten,denetimde ben 3 soruya da cevap verdim 50 çıkar o kağıttan niyet önemli :) 97 vermeye niyetlenen zaten verir notu...

Amacım kimsenin notunda değil... 97 değil 100 alsın...(2013/2. de kelime hatasız verdim 90 aldım.. bir hata bulsunlar mesleği bırakırım) ama ben denetim firmasında çalışıyorum da savsataları aptalca geliyor bana... tebliği okuyormuş ta falan da filan da. saçmalamanın da bir ölçüsü olur.

TELEFONUMA MESAJ GELMİŞ YÜZEGİM AĞZIMA GELDİ
30 TL YE 1 GB İNTERNET 500 DK GÖRÜŞME 1000 SMS :rolleyes:

amacım kimsenin notunda değil... 97 değil 100 alsın...(2013/2. De kelime hatasız verdim 90 aldım.. Bir hata bulsunlar mesleği bırakırım) ama ben denetim firmasında çalışıyorum da savsataları aptalca geliyor bana... Tebliği okuyormuş ta falan da filan da. Saçmalamanın da bir ölçüsü olur.

savsata yapanların dünyası bu dünya

haklısın,not tabii ki değil konu...o arkadaşın sonradan diğer forum üyelerine verdiği cevaplardan da üzüntü duydum.Her neyse ne uslübu hoş değil.hepsi işte...:)) yolu açık olsun.

2013/3 te maliyet muhasebesine giren bir arkadaşın sınav kağıdına baktım ve değiştirilmesi gereken yeri değil de başka yeri değiştirmiş ve ona göre çözmüş... dedim burayımı değiştirdin? evet cevabını verince şurası değişecekmiş herkes öyle yapmış dedim ve kesin kaldım dedi... ama sonuç verdi maliyeti.....

Arkadaşlar ortalaması 100 olsun gözü olanın da gözü çıksın.
Ama bana kimse tebliğ okudum da baktım da falan demesin...
Hepimiz aynı gemideyiz ve birbirimiz biliyoruz az çok.
Yeri geliyor işimizle alakalı tebliğleri bile okumakta zorlanıyoruz.

ben aranmayı beklemiyorum maliyet sınavına girmemiştim zaten :) hangi derslerden geçtim hangisinden kaldım o önemli. kazanan arkadaşları tekrar tekrar tebrik ediyorum. çok güzel bir duygu olmalı. bir an kendimin arandığını düşündüm de çok mutlu olurdum. artık ne de olsa gerçekten bir ünvanın oluyor :D

Önce inanılmaz stres oluyorsun. Ardılar arayacaklar aramadılar, ararlar mı?.. filan.

Sonra birden farklı bir numara arıyor ve adını soyadını söylüyor. Kalbin yerinden çıkacak gibi oluyor dostum :) Darısı tez zamanda sana inşallah.