2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

maliyet sınavı

ben maliyetten bilge ye gittim ordaki hoca gerçekten çok iyi ben ilk sınavda 25 aldım bundan 75

Çok teşekkür ederim. Bu dönem maliyetten girmeyeceğim. Hiç anlamıyorum.Geçen seferde boşyere girdim keşke girmeseydim. Anlaşıldı hazirana bırakıyorum maliyeti. 3 hakkım daha var boşa kullanmayalım. Maliyetten dehaya gitmek farz oldu.

Sınav Sonuç Tebligatınızı 05 Şubat 2014 Günü Bu Adresten Alabilirsiniz. Mesajı vardı sonuç ekranında bunla ilgili bir gelişme yok heralde arkadaşlar???

Sınav Sonuç Tebligatınızı 05 Şubat 2014 Günü Bu Adresten Alabilirsiniz. Mesajı vardı sonuç ekranında bunla ilgili bir gelişme yok heralde arkadaşlar???

teos'a bakıyorum hala notlar bile geçmemiş. https://sonuc.tesmer.org.tr/ bakıyorum, sadece notlar var.
sınav sonuç tebligatı nerede bulamadım ben de??

Meslek yasasına göre 30 gün için gelip ruhsatınızı alın diye mail atmayı biliyorlar :) gerekli belgelerden ilki de sınav sonuç belgesi.. trajikomik durum halen devam ediyor

Yaa Teos un sitesini hanginiz çökerttiniz :D :D ya yok böyle bişi, bi siteyi adam gibi yapamazlar ama zıkkım olasıca tonla da para toplarlar....reziller...

Yaa Teos un sitesini hanginiz çökerttiniz :D :D ya yok böyle bişi, bi siteyi adam gibi yapamazlar ama zıkkım olasıca tonla da para toplarlar....reziller...

çok yakın bi zamanda paralarına daha da para katacağız biz de, ruhsat için 3025 tl gibi cüzi bişey ;)

taksit yapıldığını bilmiyordum. Ufacıkta olsa iyi bir gelişme. Bende 2 dersimi versem de taksit ödesem keşke bir an önce

Mart Sınavlarına başvuru ne zaman başlıyor :D Hemen geçipte ne yapıcaz tesmerle sevişmek güzel oluyor sınav biterse bu işin zevkide biter :) :cool:

taksit yapıldığını bilmiyordum. Ufacıkta olsa iyi bir gelişme. Bende 2 dersimi versem de taksit ödesem keşke bir an önce

ben daha önce 4bin civarında diye duymuştum, bugün odayı aradım 3bin diyince mutlu oldum resmen :)

umarım mart döneminde kurtulursunuz siz de, bol şans..

yüksekmiş..5000 tl yi cebimize koyup öyle gitmek lazım ruhsat almaya. türmob da taksit yapıyor mu yoksa sadece oda kayıt ücreti mi taksitli?

3.025 TL olsa keşke :(

- Türmob Ruhsat Harcı: 1.755,00 TL
- Oda Kayıt Ücreti: 1.450,00 TL
- Ruhsat Harcı: 537,80 TL

Toplam: 3.743 Törkiş Lira :confused:

ben dün ismmmo'yu aradığımda; ruhsat 1755+ oda kayıt 735+ vd harç 538 (toplamda 3028 TL) dediler.
başka bir ücret yok dimi dedim, hayır dedi hatta.

siz nereden aldınız bu bilgiyi?

ben dün ismmmo'yu aradığımda; ruhsat 1755+ oda kayıt 735+ vd harç 538 (toplamda 3028 TL) dediler.
başka bir ücret yok dimi dedim, hayır dedi hatta.

siz nereden aldınız bu bilgiyi?

Dostum her Oda'nın kayıt ücreti farklı. Benimkisi İzmir Odası. İzmir Odası'nın ücreti biraz daha farklı. İstanbul'da aday çok olduğundan ücret düşük. Başka bir arkadaşın deyimiyle sürümden kazanıyorlar