2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Kayseri smmm odası süperdir öncelikle .. çok değer veriri stajerllerine ben arkadaşımdan biliyorum..

bana kalırsa torpilli olanlara hak tanınacak diyelim daha doğru olur :) ..

ben snv da bir arkadaşla tanışmıştım dosya yakmıştı bir ders yüzünden .. onu niye geçirmemişler.. bıraksınlar bu ayakları...

nalet bir kurumla karşı karşıyayız benden demesi..

denetimden kalanlar umutlanabilir çok iyi iş çıkardılar.. takip ettim ...

ama tek ters maliyet kalanların gözünün yaşına bakmayacaklar .. :(

adam kıldı diğer sınavda belli etti.

arkadaşlar ben izmir odasını aradım sonuçlar pazartesiye kaldı diyorlar ama belki de açıklandı deseler herkes telefonla arıycak yükleme yapmaları zor olacak bir umut bekliyorum :s

arkadaşlar ben izmir odasını aradım sonuçlar pazartesiye kaldı diyorlar ama belki de açıklandı deseler herkes telefonla arıycak yükleme yapmaları zor olacak bir umut bekliyorum
:s

30 Kasım - 1 Aralık 2013 Tarihlerinde yapılan SMMM Sınavı ve 1 Aralık 2013 tarihinde yapılan ABC Grubu Staj Değerlendirmeleri sonuçları 4 Şubat 2014 Salı günü sonuc.tesmer.org.tr adresinde açıklanacaktır.

Muhasebe Denetimi dersinde daha 2013/2.(Haziran) döneminde bir tökezleme oldu. İnsanlar kağıtlarına nasıl not verildiğine inanamadılar. 30 puanlık sorusu tam olanlar 10-15 aldı ki diğer sorularına da bir şeyler yazmışlardı ki buna rağmen puanlama acayip bir şekilde kıttı. 2013/3.(Kasım) dönemi ise herkesin malumu bir sınav oldu. Olanlar da zaten bu sınavdan sonra oldu ve buralara kadar geldik...

nedir şimdi 4 şubat 2014 tarihi anlamadım gitti 3 şubattı 4 şubat oldu yani bu sınava giren kaç kişi var allah aşkına değerlendirmek ve sonuçlandırmak bu kadar mı zor anlamıyorum.

notlar sisteme yüklendiyse niye yayınlamıyorlar.

notları geçen yayınlayıp tekrar kaldırmışlardı gene aynı olur diye tesmerin sitesinden çıkmıyoruz
işi gücü bıraktık

TESMER i aradım notlar sisteme girildi mi odalara bugün gönderilir mi dedim. Sonuçlar bize gelmedi dediler :(

Sn. fidan1984 yanlış anlamayın ama tesmerde telefona bakanların pek bişey bildiklerini düşünmüyorum... :)

Haklısınız yine ukala adamla konuştum. Ama geçen dönem aradığımda 'sisteme notları giriyoruz , bugün odalara açılacak, yarın adaylar görebilecek' demişlerdi. Gerçeten de aynı gün 12:30 da aramalar başlamıştı. Bi umut aynı cümleyi duymak için aradım:)

Öfffff ... öffffffffffff.... kurtulsaydım ! .. çok işim var cuma bugün.. hiç bir şeye odaklanamıyorum... sakalım döküldü ya.. 2 haftadırlı geçmeyen bir baş ağrısı ... tek dersim maliyet.. sevinçli hbr paylaşmak istiyorum .. ama umutsuzum :(

Arkadaşlar, sınav sonuçlarını takip edebilmek adına yeni konu açıyorum. Hem sonraki dönemlerin takibi açısından iyi olacaktır. Sınav sonucunu haber alan ve sonuçlarla ilgili yorumlarını yapmak isteyen arkadaşlarımız oraya devam etmesi daha iyi olur diye düşünüyorum.

Syg.