2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Sisteme girildiyse ki; Başvurdu yazısının kalkması neticesinde girildiği yönünde yorumluyoruz. Öğleden sonra derslerini verenleri aramaya başlarlar bence...

Pazartesi gününü beklerler dostlar ...

gözüm kayseri smmm sitesinde.. erken yayınlıyor .. site çökermiş :)

Son düzenleme:
Odalarda sanırım 13:30 gibi mesai başlıyor. Ben açıkçası bugünden ümitliyim akşam üzerine doğru bir hareket olacaktır bence...

bugün açıklanmasını beklemeyin. pazartesi odalara gönderirler sonuçları. o yüzden salıya kaydırdılar. haftasonu işkence yaşatıcaklar. zevk alıyorlar bundan.

Şimdi Kayseri SMM Odası ile bağlantı kurdum şuan ellerine herhangi bir liste ulaşmamış liste ellerine ulaştığı anda internet sitelerinde paylaşacakları bilgisini verdi.
Bazen listeler notların açıklanacağı günle aynı günde de ulaşabiliyormuş.
Bilgilerinize arkadaşlar.

Yok artık bugün açıklamazlar bence p.tesiyi bekleyeceğiz arkadaşlar hayuırlısı olsun hepimiz için herkes emeğinin karşılığını alır umarım...

Bu konuda en takdir edilesi oda Kayseri odasıdır. Geçeni de kalanı da bekletmiyor veriyor siteye ilan ediyor. İNŞALLAH açıklanır ve herkese hayırlı sonuçlar ulaşır. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

amin arkadaşlar. hepimize hayırlı olsun.benim de ilk girişim.bir tek finansal muhasebeye giremedim.Tek finansal muhasebede başvurdu ibaresi var.diğer derslerimde yok.Demek ki dediğiniz gibi notlar girilmiş ama görüntülenemiyor. ooofff salı günü nasıl gelir acaba. :( :( :(

amin arkadaşlar. hepimize hayırlı olsun.benim de ilk girişim.bir tek finansal muhasebeye giremedim.Tek finansal muhasebede başvurdu ibaresi var.diğer derslerimde yok.Demek ki dediğiniz gibi notlar girilmiş ama görüntülenemiyor. ooofff salı günü nasıl gelir acaba. :( :( :(

Arkadaşlar nerde yazıyor acaba bu başvurdu ibaresi? Benimde ilk girişim ama yok öyle birşey göremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz

Sınav sonuçlarını görüntüleme ekranının alt tarafında yan yana dersler yazıyor. Her bir dersin altında "Başvurdu" yazısı mevcuttu. Fakat o yazı bugün yok. Bizde bu yazının kalkmasını notların sisteme yüklenmesine yorduk...

Mesai bitimine kadar odalara gelmezse bu hafta sonunu biz stajyerler nasıl geçireceğiz bilemiyorum... İNŞALLAH bu uzatma bizlere hayırlı olması için olmuştur...