2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

kgk tebliğlerinin çıkacağını bilmiyordum tabiki arkadaşlar ders verenlerin mali müşavir olması başka eğitmen olması başka odabize denetim dersini üniversiteden eğitmene verdirdi bütün tavsiyerlerine uydum sonuç ortada evet bu arada çalışıyorum şansım iş yerinde ders çalışabilme imkanımın olması idi

ilk iki soruyu nasıl cevaplayabildin o zaman?

kgk tebliğlerinin çıkacağını bilmiyordum tabiki arkadaşlar ders verenlerin mali müşavir olması başka eğitmen olması başka odabize denetim dersini üniversiteden eğitmene verdirdi bütün tavsiyerlerine uydum sonuç ortada evet bu arada çalışıyorum şansım iş yerinde ders çalışabilme imkanımın olması idi

İl sınava girişiniz di dimi

arkadaşlar sonunda kazandım bende :D :D :D tek dersim vardı maliyet sonunda bitti çok şükür darısı hepinizin başına en kısa zamanda
oda bursa

arkadaşlar çok şükür görev tamamlandı, darısı emek veren herkese olsun, tek dersim maliyetti, hocalar biraz insaflı bu dönem, daha öncede söylemiştim, bu dönem sınav sonuçları değerlendirilirken diğer dönemlere göre daha insaflı olacaklarını söylemiştim, sanırım yanılmadım, sınavları kritik geçen arkadaşların büyük bir kısmı olumlu haberlerler alacaklar inşallah.

sayın arkadaşım şimdi bu soruyu nasıl cevaplayabildiği mi sorgulama hakkını sana vermiyorum 1 bunu yapacağına otur ders çalışmaya başla 2 burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz dimi denetim firmasında çalışıyorum hergün tebliğ okuyoruz

Merhaba,

Çok teşekkürler,

%70 bekliyordum. Ama maliyet hocaları kıl olduğu için kalabilirimde diyordum. 2 ve 3. soruları yapmıştım. 1. sorununda ilk maddesini yapmıştım.

Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim :) Darısı herkesin başına...

Lütfen kazanan arkadaşlarımız cevaplarını diğer konuya yazsın, oraya da yazılıyor, bölünme olmasın.

ilk iki soruyu nasıl cevaplayabildin o zaman?

rotten1982 susmak gereken an bu an işte....ben bu şekilde tüm derslerden 90 ve üstü alan arkadaşlarımı biliyorum gerçekten çok çalışıyorlar!!arkadaşı tebrik edip başarılar dileyelım hayatında,bunda hiç bir kinaye aramasın kendisi şanslı bir insan demek ki..

rotten1982 susmak gereken an bu an işte....ben bu şekilde tüm derslerden 90 ve üstü alan arkadaşlarımı biliyorum gerçekten çok çalışıyorlar!!arkadaşı tebrik edip başarılar dileyelım hayatında,bunda hiç bir kinaye aramasın kendisi şanslı bir insan demek ki..

peki öyle olsun o zaman. biz şanssızdık diyelim öyleyse.

kocaman bir neyse diyorum ALLAH sizi bildiği gibi yapsın