2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Arkadaşlar denetimden 50 ile geçmişim. Bitti çok şükür. ALLAH'a binlerce kez şükürler olsun... Darısı diğer tüm arkadaşların başına... :)

rotten1982 susmak gereken an bu an işte....ben bu şekilde tüm derslerden 90 ve üstü alan arkadaşlarımı biliyorum gerçekten çok çalışıyorlar!!arkadaşı tebrik edip başarılar dileyelım hayatında,bunda hiç bir kinaye aramasın kendisi şanslı bir insan demek ki..

kocaman bir neyse diyorum ALLAH sizi bildiği gibi yapsın

rica ederim yazdığım mesajı iki konuya birden yazmışsınız,size şanslı denmesi niye alınmanıza sebep oluyor yanlış anlamadıysam 7/7 de yapmışsınız o kısmı emin değilim
dışarı çıkmam gerek tekrar tebrik ederim.Allah bizi bildiği gibi yapsın tabii kalbimiz niyetimiz neyse odur...arkasındayız niyetimizin kolay gelsin herkese dua gönlünden geçen...inşallah..her konuda :))

Gerginlik yok.. Bu sınav da bir çok şaibesi ile birlikte açıklanmıştır. Hayırlı olsun diyemiyorum çünkü içimden gelmiyor.
Denetimden ilk 2 soruyu yapabilecek kimse yok. Soruyu soran bile kendisi yapamaz. Çok net ve hakkıyla 7/7 yapan ben yaptım diyebiliyor mu? merak ettim.

Bu saate göre aranmadığımıza göre sanırım yine maliyetten tek ders olarak kaldık :(

denetimden notları aşağı yukarı toparlamışlar hemen herkes 50 umutsuzluğa kapılmayın rabbim herkesin emeklerine acısın