2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Gün bugündür arkadaşalar :))
bitti kurtuldum :) izmirden aradılar. Artık smmm yim :))))))))

darısı herkesin başına :))

İstanbul odasına kayıtlı arkadaşlar , en kalabalık oda olarak aranacak olsak bile biz aranana kadar yarın sonuçlar açıklanır :) Yanılıyor muyum?

Arkadaşlar burda kımse kımseye kızmasın gecenlere tebrık etmek lazım kalanlarda benım gıbı olanlar claısacagız enis kardesım bende denetım fırmasındayım bende teblıglerı okuyorum ama kaldım burda bılgı yarısında degılız burda bır haksızlık oldu herkeze gecenler de ben gectım dememlı aslında onu belrımek ısıtyor herkes yanlıs tabırler bırbırımızı kırmaya hıc gerek yok

Ben tamamen yüksek lisans dersinde gördüğüm kadarı ile cevapladım denetim sorularını..

ama sana katılıyorum.. ortada büyük bi haksızlık var..

arkadaşım aranmış, İstanbul'dan
D.... C....

inşallah sıra bize geliyordur, ooof ne gergin bekleyiş bu iki sınavdır

sırf odalar kazananları arayalım diye 3 açıklanacak sınavı 4 ne uzattılar müjde yapacaklar ya fiyatları düşürsünler müjde olarak

Haksızlığın daniskası var. Ben maliyeti 2013/2 de geçmiştim.
2013/3 teki maliyet ten düzeltme yaptıkları soruda arkadaşım yanlış yeri düzeltmişti..
Ama gel görki geçti.
Ondan sonra ben denetim firmasın da çalıştım hikayeleri falan geçerli olmuyor.
Bir şirket veriyim gel denetle bakalım.

tam tersi ile cevap verecektın kardesım ama tesekurler :d
Aynen sayın tktvlkn karışıklık yapmış. Sn. sorundegil86 sizin hangi dersti? İnanın arkadaşlar şu an heyecandan ellerim titriyo. Yazarken saçmalayabilirim. Buradaki tüm arkadaşların üzerimde hakları olduğunu düşünüyorum. Öncelikle hepiniz haklarınızı helal edin. Ben kalmış birinin duygusunu tatmış biriyim. Ders vermiş birinin duygusunu tatmış birisiyim. ALLAH'a şükür tüm derlerini vermiş birinin duygusunuda ALLAH yaşattı şükürler olsun... Kalan arkadaşları anlıyorum gerçekten çok zor bir durum. Aynısı benimde başıma gelebilirdi. Ben burdaki herkesin çalıştığına inanıyorum. Çünkü neler çektiğimizi biz biliyoruz. Yeri geldik üzüldük, yeri geldi birbirimizi üzdük, bazı anlarda bazılarımız sevindi. Ben akşam bile denetim çalıştım. Varın siz halimi düşünün. Dediğim gibi yazarken saçmalayabilirim. Şu anki duygularım çok karışık. Geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Tüm arkadaşlara elimden geldiğince her türlü yardıma hazırım...

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................

7 / 7 yaptım :) :) İzmir Odası aradı Allahım sana ŞÜKÜRLER OLSUN.......................

Aynen sayın tktvlkn karışıklık yapmış. Sn. sorundegil86 sizin hangi dersti? İnanın arkadaşlar şu an heyecandan ellerim titriyo. Yazarken saçmalayabilirim. Buradaki tüm arkadaşların üzerimde hakları olduğunu düşünüyorum. Öncelikle hepiniz haklarınızı helal edin. Ben kalmış birinin duygusunu tatmış biriyim. Ders vermiş birinin duygusunu tatmış birisiyim. ALLAH'a şükür tüm derlerini vermiş birinin duygusunuda ALLAH yaşattı şükürler olsun... Kalan arkadaşları anlıyorum gerçekten çok zor bir durum. Aynısı benimde başıma gelebilirdi. Ben burdaki herkesin çalıştığına inanıyorum. Çünkü neler çektiğimizi biz biliyoruz. Yeri geldik üzüldük, yeri geldi birbirimizi üzdük, bazı anlarda bazılarımız sevindi. Ben akşam bile denetim çalıştım. Varın siz halimi düşünün. Dediğim gibi yazarken saçmalayabilirim. Şu anki duygularım çok karışık. Geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Tüm arkadaşlara elimden geldiğince her türlü yardıma hazırım...
stajer adayı nikini değiştir artık

sana gececeksin sen dediğim de dalga geçtiğimi düşünüyordun demii.
ama gerçekten içime doğmuştu. hayırlı olsun

kazanan arkadaşlar belki merak ederler İstanbul için oda aidatıyla beraber belgeyi almak 3000 TL civarı tutuyormuş

stajer adayı nikini değiştir artıksana gececeksin sen dediğim de dalga geçtiğimi düşünüyordun demii.ama gerçekten içime doğmuştu. hayırlı olsun
Sn. issademirel ne yalan söyliyeyim. Düşünmüyordum. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin... Sizin sonuçlar nasıl kusura bakmayın soruyorum ama tam takip edemiyorum. ALLAH'a şükürler olsun...

2013/3 teki maliyet ten düzeltme yaptıkları soruda arkadaşım yanlış yeri düzeltmişti..
Ama gel görki geçti.

eee naparsın elinden bişey gelmeyince böyle oluyor sende haklısın
aynı duyguları seninde yaşaman dileğiyle ( hoş bu hasetlikle biraz zor ama )

Ama gel görki geçti.

eee naparsın elinden bişey gelmeyince böyle oluyor sende haklısın
aynı duyguları seninde yaşaman dileğiyle ( hoş bu hasetlikle biraz zor ama )

Şükür Allahıma (binlerce kez hemde)... Hasetlenecek bir durumum yok...
Belge o kadar önemli değil ciğerim... Paraya bakarım ben bilmem anlatabildim mi? Yada sen bu cümleyi bir denetle bilmem anlayabildinmi?