sidarta ben ilk sınavda 5 2 sınavda 2 dersiverdim ve bu dönem ruhsatı almaya hak kazandım. İşin aslını söylemek gerekirse eşşek) gibi çalıştım. ilk sınavda maliyetten rakam hatası yaptım vergidede aklım durdu. ama kendimce cıkardıgım sonuç gerçekten cok ıyı konsantre olmak gerektiği yani ben bunu deneyimledim. özel bir kursa gitmedim. sadece ASMMO nun kursuna gittim. dehanın 707 soru cevap kitabını aldım ama doğru düzgün bakmadım. senın başlattıgın konu başlığındakı dokümanlardan fazlasıyla yararlandım ve kendım ozet çıkarararak çalıştım. maliyetten yurdakul hocanın kitabının büyük faydasını gördğm. şimdi ihtiyacı olanlara bu ıkı kıtabı ucretsız kargolayabılırım.
Dilerim hakeden herkes bu duyguyu yasar.
Evet keşke maalesef. Sonuçların açıklanacağı günler öncesinden belli. Buna göre ayar çekebilirlerdi. Tesmer sonuçları h.sonu açıklayabilirdi enazından site üzerindeki yoğunluk azalırdı.kayseri odasındaki arkadaşlara imreniyorum...
diğer odalarda biraz kayseriyi takip etseler de hizmet nasıl yapılır görseler![]()
kayseri odasındaki arkadaşlara imreniyorum...
diğer odalarda biraz kayseriyi takip etseler de hizmet nasıl yapılır görseler![]()
Bende kaldığım derslerle ilgili yorum yapayım o verilere dayanarak.kayseri smmm odasıyla ilgili analiz yapıyorum arkadaşlar![]()
hayırlı olsun kardeşim gözün aydın...
tebrikler aysun.tekrar tebrik ederim Aysunben Betül
bekleyelim bakalım...
Aynen canım kardeşim....
teşekkür ederim. inşAllah mutlu haberi en kısa zaman da sizler de alırsınıztebrikler aysun.
kazanan bütün arkadaşlara tebrikler.darısı başımıza![]()