2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Sanırım bu saatten sonra ankara odasından kimseyide aramazlar saat 11 gibi başladılar aramaya.

sidarta ben ilk sınavda 5 2 sınavda 2 dersiverdim ve bu dönem ruhsatı almaya hak kazandım. İşin aslını söylemek gerekirse eşşek :)) gibi çalıştım. ilk sınavda maliyetten rakam hatası yaptım vergidede aklım durdu. ama kendimce cıkardıgım sonuç gerçekten cok ıyı konsantre olmak gerektiği yani ben bunu deneyimledim. özel bir kursa gitmedim. sadece ASMMO nun kursuna gittim. dehanın 707 soru cevap kitabını aldım ama doğru düzgün bakmadım. senın başlattıgın konu başlığındakı dokümanlardan fazlasıyla yararlandım ve kendım ozet çıkarararak çalıştım. maliyetten yurdakul hocanın kitabının büyük faydasını gördğm. şimdi ihtiyacı olanlara bu ıkı kıtabı ucretsız kargolayabılırım.

Dilerim hakeden herkes bu duyguyu yasar.

tebrik ederim arkadaşım.umarım bizde o günleri görürüz

gazamız mubarek olsun bahara mı kaldık ya bende çok çalışmıştım bütün soruları fazlasıyla yaptım,offfffffff ya

kayseri odasındaki arkadaşlara imreniyorum...
diğer odalarda biraz kayseriyi takip etseler de hizmet nasıl yapılır görseler :(

Kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bu satten sonra ankara odasının aramaya devam edeceğini sanmıyorum, mart sınavına daha iyi çalışmalıyız..

kayseri odasındaki arkadaşlara imreniyorum...
diğer odalarda biraz kayseriyi takip etseler de hizmet nasıl yapılır görseler :(
Evet keşke maalesef. Sonuçların açıklanacağı günler öncesinden belli. Buna göre ayar çekebilirlerdi. Tesmer sonuçları h.sonu açıklayabilirdi enazından site üzerindeki yoğunluk azalırdı.

finansal muhasebe giren 49 geçen 36 not ortalaması 62 kalanlardan en yüksek not 46 başarı yüzdesi %73,5
mali analiz giren 64 geçen 43 not ortalaması 46,5 kalan en yüksek not 45 başarı yüzdesi %67
maliyet giren 85 kalan 31 not ortalaması 32 kalan en yüksek not 35 başarı yüzdesi %36,5
denetim giren 83 geçen 27 not ortalaması 36,35 kalan en yüksek not 38 başarı yüzdesi %32,5
vergi giren 92 geçen 46 not ortalaması 44 kalan en yüksek not 40 başarı yüzdesi %50
hukuk giren 60 geçen 41 not ortalaması 56 kalan en yüksek not 40 başarı yüzdesi %68,5
meslek giren 90 geçen 34 not ortalaması 34,5 kalan en yüksek not 35 başarı yüzdesi %38

ulaştığım sonuç şu finansal.mali analiz,temel hukuktan geçersiniz.vergiden 40 ın üstü geçer.maliyet 35 üstü geçer.denetimden döküleceğiz.meslekten kötü bir sürpriz olabilir.ortalama ve geçen sayısı çok az