Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................
7 / 7 yaptım![]()
İzmir Odası aradı Allahım sana ŞÜKÜRLER OLSUN.......................
hayırlısı olsun isim ve soyisim baş harflerinizi yazar mısınız ?
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................
7 / 7 yaptım![]()
İzmir Odası aradı Allahım sana ŞÜKÜRLER OLSUN.......................
odalar 7/7 yapanlarımı arayor sadece belgeyi hak kazananları mı 1-2-3 dersten girenlerde aranıyor mu? anakra odasını merak ettim
Sadece belge almaya hak kazanan kişileri arıyorlar. Tek dersin kalıp o dersten geçtiysen dahi aranıyorsun arkadaşım.odalar 7/7 yapanlarımı arayor sadece belgeyi hak kazananları mı 1-2-3 dersten girenlerde aranıyor mu? anakra odasını merak ettim
ben geçen sınavda 6 dersten geçmiştim aramışlardı. şimdi kalan tek dersi de verdim yine aradı başkan.odalar 7/7 yapanlarımı arayor sadece belgeyi hak kazananları mı 1-2-3 dersten girenlerde aranıyor mu? anakra odasını merak ettim
ben geçen sınavda 6 dersten geçmiştim aramışlardı. şimdi kalan tek dersi de verdim yine aradı başkan.
ben geçen sınavda 6 dersten geçmiştim aramışlardı. şimdi kalan tek dersi de verdim yine aradı başkan.
Eskişehir Odası Betülcüğüm. Darısı sizin de başınıza İnşAllah.Hangi oda merak ettim istanbul odası aramıyor onu biliyorum da
Ankarada odasındanmı arandın ve ismin hangi hangi harfle başlıyor..ben geçen sınavda 6 dersten geçmiştim aramışlardı. şimdi kalan tek dersi de verdim yine aradı başkan.
Şükür Allahıma (binlerce kez hemde)... Hasetlenecek bir durumum yok...
Belge o kadar önemli değil ciğerim... Paraya bakarım ben bilmem anlatabildim mi? Yada sen bu cümleyi bir denetle bilmem anlayabildinmi?
ben cümleyi iyi denetleyebildim bak sonuç ne çıkıyor biliyormusun
senin gibi ciğeri 5 para etmez adamlarla uğraşılmaz ( olumsuz denetim raporu allaha havale diyorum seni )
istanbul odasından aranan oldu mu başka giden gitti mi diyelim yoksa
hayırlısı olsun isim ve soyisim baş harflerinizi yazar mısınız ?
şu birgün önce aranma işi hiç iyi değil.insanlara müjdeden çok kasvet veriyor.gecen arkadaşları tebrik ederim.gerçekten yardımcı olmak için tecrübelerini paylaşanlara teşekkür eder,egolarını tatmin eden arkadaşlara da tevazu tavsiye ederim
Şükür Allahıma (binlerce kez hemde)... Hasetlenecek bir durumum yok...
Belge o kadar önemli değil ciğerim... Paraya bakarım ben bilmem anlatabildim mi? Yada sen bu cümleyi bir denetle bilmem anlayabildinmi?
ben cümleyi iyi denetleyebildim bak sonuç ne çıkıyor biliyormusun
senin gibi ciğeri 5 para etmez adamlarla uğraşılmaz ( olumsuz denetim raporu allaha havale diyorum seni )