2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

odalar 7/7 yapanlarımı arayor sadece belgeyi hak kazananları mı 1-2-3 dersten girenlerde aranıyor mu? anakra odasını merak ettim

Şükür Allahıma (binlerce kez hemde)... Hasetlenecek bir durumum yok...
Belge o kadar önemli değil ciğerim... Paraya bakarım ben bilmem anlatabildim mi? Yada sen bu cümleyi bir denetle bilmem anlayabildinmi?

ben cümleyi iyi denetleyebildim bak sonuç ne çıkıyor biliyormusun

senin gibi ciğeri 5 para etmez adamlarla uğraşılmaz ( olumsuz denetim raporu allaha havale diyorum seni )

Belge o kadar önemli değil ciğerim... Paraya bakarım ben bilmem anlatabildim mi? Yada sen bu cümleyi bir denetle bilmem anlayabildinmi?

senin gibi ciğeri 5 para etmez adamlarla uğraşılmaz ( olumsuz denetim raporu allaha havale diyorum seni )

maliyetle cevap vereyim... nickine alfabemizden bir harf yükledim ne oldu bil bakalım.

şu birgün önce aranma işi hiç iyi değil.insanlara müjdeden çok kasvet veriyor.gecen arkadaşları tebrik ederim.gerçekten yardımcı olmak için tecrübelerini paylaşanlara teşekkür eder,egolarını tatmin eden arkadaşlara da tevazu tavsiye ederim

sidarta ben ilk sınavda 5 2 sınavda 2 dersiverdim ve bu dönem ruhsatı almaya hak kazandım. İşin aslını söylemek gerekirse eşşek :)) gibi çalıştım. ilk sınavda maliyetten rakam hatası yaptım vergidede aklım durdu. ama kendimce cıkardıgım sonuç gerçekten cok ıyı konsantre olmak gerektiği yani ben bunu deneyimledim. özel bir kursa gitmedim. sadece ASMMO nun kursuna gittim. dehanın 707 soru cevap kitabını aldım ama doğru düzgün bakmadım. senın başlattıgın konu başlığındakı dokümanlardan fazlasıyla yararlandım ve kendım ozet çıkarararak çalıştım. maliyetten yurdakul hocanın kitabının büyük faydasını gördğm. şimdi ihtiyacı olanlara bu ıkı kıtabı ucretsız kargolayabılırım.

Dilerim hakeden herkes bu duyguyu yasar.

beyler daha fazla uzatmayın bence.biriniz mutlu biriniz kederlisiniz.kimse kimsenin kalbini okuyamıyor.kimin neyi ne amaçla yazdığı da bilinmiyor.biz hüsnü zanda bulunup geçenlerin sevinçlerine,kalanların kederlerine ortak olalım.olayları kişiselleştirmeyelim.birbirinize hakkınız geçiyor bence özelden bu işi tatlıya bağlayın