2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

meslek, maliyet ve hukuktan girmiştim sırasıyla 65,78 ve 40 almışım.

beklediğim notlardı diyebilirim.

yine de hukuka itiraz edicem, bir önceki sınavda maliyetten 40 alıp itiraz etmiştim ve değişmemişti ama olsun, belki değişir.

sonuçlara teos sitesinden baktım bu arada.

Bende cıkmıyor kaldık dıymeı boyle ypıyolar anlamıs degılım teos acılıyor ancak notlar aynı denetımden gırmıstım yıne bos gozukuyor

vergiden 70 beklerken 35.... denetim 50 duyurulur ..sevineyim mi itiraz mı edeyim ortalamadan mı kalayım nereye gideyim... 70 den nasıl 35 verdin arkadaş 2 soru tam 50 eder diğer soru şıklar doğru hadi 10 puan ver totalde 60 eder koca bir yuhh diyorum sadece

Not goremıyozkı sınavı kazanamadınız yazıyor sadece o kadar onu zaten odalar belırttı eskı notlar gozukuyor bır denetım vardı oda gecen sınavda aldıgım not duruyor

https://sonuc.tesmer.org.tr/

Açıklanmış. Tek dersim Maliyet kaldı 40 almışım.. İtiraz etsem sonuç değişir mi acaba?

ortalamanızda önemli... ben 35 almışım vergiden itiraz etsemde 60 almam gerek yüksek beklerken niye kıt not vermiş vergici anlamadım haziranda hiç çalışmadan sallamayla 30 verdiydi :(( ortalamanız 50 yeterse bence edin...

ortalamanızda önemli... ben 35 almışım vergiden itiraz etsemde 60 almam gerek yüksek beklerken niye kıt not vermiş vergici anlamadım haziranda hiç çalışmadan sallamayla 30 verdiydi :(( ortalamanız 50 yeterse bence edin...

Benim de bu kez vergi çok iyi geçmişti ama 55 vermiş,
Denetim 70lik kağıda 55..
Artık takmıyorum ama bitti nasılsa. Ama not sistemleri cidden garipti