Braveheart84
Katkı Sunan Üye
Ekran görüntüsü almadık aksi gibi. Ne güzel sevinmiştik bi aksilik olmasa bari.
https://sonuc.tesmer.org.tr adresinde daha önce kısa süreli yer almış sonuçlar deneme amaçlıdır. Bu nedir vicdansızlar ?
https://sonuc.tesmer.org.tr adresinde daha önce kısa süreli yer almış sonuçlar deneme amaçlıdır. Bu nedir vicdansızlar ?
Maliyet muhasebesi çok zorlandığım derslerden biriydi.İstanbul'da Deha'nın kursuna gittim.Maliyet muhasebesi hocasının ders anlatımı çok iyiydi.Bu dersi hem anlamaya hem de sevmeye başladım.Sınavda 1.soruya fazla takılmadan 2.ve 3. soruları cevapladım.Benim için zor olan dersten, çok şükür 50 ile geçtim.Yurdakul Çaldağ'ın kitabına ve ders notlarıma çalıştım.
Kursa gitme imkanın varsa ,bu ders için gitmeni tavsiye ederim.İstersen kurs defterimden fotokopi çekip adresine gönderebilirim.
Emeğinin karşılığını alman dileğiyle,
Saygılarımla,
arkadaşım sana maliyet notu gönderebilirim ben bu çalışmayla geçtim ve bu dönem belgemi almaya hak kazandım mail adresi ver istersen atayım
[email protected]
tek maliyet kaldı gönderebilirsen allah şimdiden razı olsun
umarım herkesin lehine olur. ama ilk kez girenlerde değişiklik olmayacak demişler.Ben ilk kez girdim ve gerçekten bu kadar kötü beklemiyordum itiraz mı edeyim.ne yapim anlamadım gitti.
ben tesmer deki yetkiliyle telefonla görüştüm ve bana bazı notların yanlış girildiği ve değişeceğini söyledi isteyen üzülsün isteyen sevinsin..
bende görüştüm tesmer le diyorki notları girerken bir hata oldu ilk kez sınava girenlerin değilde birden fazla sınava girenlerin daha önce aldığı notlar yayınlanmış yani büyük bir karışıklık var notlar değişecek dedi. Oturup halimize yanalım ki böyle bir kurumlar karşı karşıyayız
Yarın, defteri işyerine getirir fotokopisini çeker mail adresine gönderirim.
Allah senden de razı olsun arkadaşım.
İnşallah yararı olur.
ben tesmer deki yetkiliyle telefonla görüştüm ve bana bazı notların yanlış girildiği ve değişeceğini söyledi isteyen üzülsün isteyen sevinsin..
xyarın, defteri işyerine getirir fotokopisini çeker mail adresine gönderirim.
Allah senden de razı olsun arkadaşım.
Inşallah yararı olur.
ilk kez girenlerde değişiklik olmayacağını nerede gördünüz