2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

https://sonuc.tesmer.org.tr adresinde daha önce kısa süreli yer almış sonuçlar deneme amaçlıdır. Bu nedir vicdansızlar ?

Maliyet muhasebesi çok zorlandığım derslerden biriydi.İstanbul'da Deha'nın kursuna gittim.Maliyet muhasebesi hocasının ders anlatımı çok iyiydi.Bu dersi hem anlamaya hem de sevmeye başladım.Sınavda 1.soruya fazla takılmadan 2.ve 3. soruları cevapladım.Benim için zor olan dersten, çok şükür 50 ile geçtim.Yurdakul Çaldağ'ın kitabına ve ders notlarıma çalıştım.
Kursa gitme imkanın varsa ,bu ders için gitmeni tavsiye ederim.İstersen kurs defterimden fotokopi çekip adresine gönderebilirim.

Emeğinin karşılığını alman dileğiyle,

Saygılarımla,

[email protected]
tek maliyet kaldı gönderebilirsen allah şimdiden razı olsun

Odadan arananların endişe etmesi yersiz bence. Hatta kimsenin endişe etmesine gerek yok.. "Notlar deneme amaçlı idi" şeklinde bir açıklama yok. Teos sisteminin yeni sürümü deneme amaçlı devreye girmiş sadece... Yani sınav sonucunu görebilenler sonuçlar resmi olarak açıklandığında bir sürprizle karşılaşmazlar büyük olasılık.. Ama şu var sınav sonuçlarının açıklanması arefesinde böyle işlerin yapılması sorumsuzlukla, ciddiyetsizlikle açıklanabilir herhalde, bu da günümüzde çok olağan karşılanan bir durum Türkiye için.

Bir sıkıntı olduğu aşikar. Zira ikinci defa sınava girmiştim ben. Bazı notlar kare içinde eski notlarımdı. Dedim allah allah neden notlar yok diye. Şimdi yeni notlar gelecektir.

ben tesmer deki yetkiliyle telefonla görüştüm ve bana bazı notların yanlış girildiği ve değişeceğini söyledi isteyen üzülsün isteyen sevinsin..

bende görüştüm tesmer le diyorki notları girerken bir hata oldu ilk kez sınava girenlerin değilde birden fazla sınava girenlerin daha önce aldığı notlar yayınlanmış yani büyük bir karışıklık var notlar değişecek dedi. Oturup halimize yanalım ki böyle bir kurumlar karşı karşıyayız

ben ilk kez girdim umarım iyi yönde bir değişiklik olur ..tesmer gibi bir kurumla bundan sonraki meslek hayatımız nasıl geçecek? daha neler göreceğiz? offf

ben tesmer deki yetkiliyle telefonla görüştüm ve bana bazı notların yanlış girildiği ve değişeceğini söyledi isteyen üzülsün isteyen sevinsin..

Zeynep hanım yetkili bir ağızdan cevap aldınız mı ve aldığınız cevap ilk defa katılanlar içinde de geçerli mi sizce ? Bir kaç arkadaş daha aramış telefona çıkanlar bizde burda çalışanız bilmiyoruz cevabını veriyorlarmış.