2013 / 3. Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları

günaydın arkadaşlar ;

stresli bir hafta sonunun ardın dan geldik yine buradayız ... bugün belge almaya hak kazanacakların aranacağını düşünüyorum..

herkeze hayırlı haber ve bol şans diliyorum . Allah yardımcımız olsun ...
 
Günaydın,

Bende kazananların aranacağını düşünüyorum.

İlk yazacak olan arkadaşımızı merak ediyorum :)
 
Aynen bende merak içindeyim :) ... kaç dersiniz var dı tktvlkn ...

sürekli yakarıştaydım maliyet bende tek ama çok ümitsizim belki ondandır çok stresliyim..
 
Valla netlook kardeşim, ilk girişim 7 dersim var :)

Ben bayağı ümitliyim aslında fakat önceki dönemden haksız yere kalan bir çok insanı görünce burda, ne kadar umutlu olsak da bu iş biraz insanın canını sıkıyor. Anladığım o ki, tamamen okuyan insanın kalemine ve o an ki psikoloji-yorgunluk-motivasyon üçgenine bağlı kalmış durumdayız :)
 
Allah hayırlı sonuçlar almanı nasip eder inşallah , 7 de 7 yapanıda gördük.. sen neden olmayasın.. ne ders verirsen kardır aslında :) ..ama okuyanın o anki psikolojisi dediğiniz gibi ..

Allah Yar ve Yardımcımız Olsun .. kolay gelsin..

( bundan sonra yorumları buraya yapmayalım haklısın : ) .. snv sonuçlarına bakalım güzel olur...
 
Arkadaşlar Kayseri SMMM Odası ile görüştüm. Henüz kendilerine sonuçların gelmediğini Cumartesi günü açıklamanın ve bilginin 2 gün gecikeceği bilgisini almışlar.
Dolayısı ile bu gecikme pazartesi-salı olarak değerlendirilirse odalara erkenden bilgi gelmesi söz konusu olmayabilir. Umarım daha da geciktirmezler.
 
İSMMMO yu aradım. Daha hiçbir bilgileri yokmuş :((( Tam bir işkence oldu bu durum. Tesmer i mi arasam ne yapsam...
 
Merhabalar Ankara SMMM odasından arandım. Soyadım A-O vergi ve maliyet vardı. Başkan müjdeli haberi verdi. Ruhsatı almaya hak kazandım. Darısı bekleyenlerin basına
 
Merhabalar Ankara SMMM odasından arandım. Soyadım A-O vergi ve maliyet vardı. Başkan müjdeli haberi verdi. Ruhsatı almaya hak kazandım. Darısı bekleyenlerin basına

Tebrik ederim merve Hanım, bu dönemin ilk hayırlı haberi sizden geldi :) Darısı tüm diğer arkadaşlarımızın başına...
 
arkadaşlar aynı iş yerinde iki arkadaş sınavlara girmiştik. benim ilk girişim 7/7 beklemiyorum. diğer arkadaşımın 3. girişi ve 3 dersi vardı. az önce arandı ve belgesini almaya hak kazandı.
ismi soyisim : A.... P....
oda : İstanbul
arama zamanı : 11:42
 
ismmmo dan arandım arkadaşlar. 4 dersim vardı hepsini vermişim. Darısı hepinizin başına inşallah. Adım Soyadım: Sema YILDIRIM...
 
Üst