2013/3 Muhasebe Denetimi Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vtosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkesin Dikkatine !!!

Bugün İzmir Tesmer'e uğradım. Duyuruyu kaldırmışlar, çünkü duyurunun aynısı itirazda bulunan tüm Denetim Sınavına giren kişilere Tesmer kanalı ile postayla iletilecekmiş. Sağolsun ordaki yetkili bana Ankara'dan gelen maili gösterdi, ve diğer arkadaşlarımızın yazdığı cümlelerin birebir aynısı.

İtiraz ve görüşlerimizin sınav komisyonuna iletildiğini tüm Denetim mağdurlarına posta ile bildirecekler. Umarız komisyonda elini vicdanına koyacaktır. Bundan sonrası için dua edelim.

Bu süreçte birlikte, organize veya tek başına hareket eden tüm arkadaşlarımızı tebrik eder ve kendilerine teşekkür ederim. Artık sonuçları bekleme vakti :)

Peki son 45 gün

herkesin dikkatine !!!

Bugün izmir tesmer'e uğradım. Duyuruyu kaldırmışlar, çünkü duyurunun aynısı itirazda bulunan tüm denetim sınavına giren kişilere tesmer kanalı ile postayla iletilecekmiş. Sağolsun ordaki yetkili bana ankara'dan gelen maili gösterdi, ve diğer arkadaşlarımızın yazdığı cümlelerin birebir aynısı.

Itiraz ve görüşlerimizin sınav komisyonuna iletildiğini tüm denetim mağdurlarına posta ile bildirecekler. Umarız komisyonda elini vicdanına koyacaktır. Bundan sonrası için dua edelim.

Bu süreçte birlikte, organize veya tek başına hareket eden tüm arkadaşlarımızı tebrik eder ve kendilerine teşekkür ederim. Artık sonuçları bekleme vakti :)
olacak iş değil yaa bizim şansımız mı bu daha önce hiç böle çıkmaza giren oldumu acaba gerçekten bize denk denk geldi bu komisyonun oyunu bizi buldu bekleee beklleee reva mı bu yaaa ne hevesle girmiştik şu sınava bize yaşattıklarına bak bu arada izmir tesmer izmir smmm odası bunların dışında tüm bu iş için çabalayan aday meslek mensubu arkadaşlarımında ellerine sağlık........

Ola ki b kağıtlar hiçbir değişiklik yapılmadan cevap anahtarına okundu geçen dönem gibi (ki geçen dönem 100 bekleyen 40-50, benim gibi 50-55 bekleyen 20-25 almıştı.) bir dahaki denetim sınavını çok merak ediyorum. Denetimi hazırlayan komisyon bu dönem son muydu acaba?

Komisyonun cevap vereceğini düşünmüyorum. Nihayetinde Bağımsız bir komisyon olduğunu unutmayalım. O nedenle sonuçlar açıklandığında öğreneceğiz neyin ne olduğunu diye düşünüyorum.

Hepimiz denetimden kalacaz değişen birşey olmuycak sınav sonuçları açıklandıktan sonra komisyon kusura bakmayın yanlış soru sorduk puanlamayı yanlış yaptık diye bence beklemeyelim.Belki bir daha ki sınav daha kolay olur faydası anca bu olur

kağıtlar okunduktan sonra nasıl bir dönüş yapıcaklar ki .... bu çocuk oyuncağımı elli kere o kadar kağıdı oku bir daha puan ver...saçma, oturup çalışıcaz benim tüm bu olanlardan anladığım budur

kağıtlar okunduktan sonra nasıl bir dönüş yapıcaklar ki .... bu çocuk oyuncağımı elli kere o kadar kağıdı oku bir daha puan ver...saçma, oturup çalışıcaz benim tüm bu olanlardan anladığım budur

Aynen katılıyorum fakat insan da heves te bırakmadılar kitabın yüzünü açasım yok.4 dersim var 2 hakkım kaldı.Dosya yakma korkusu sardı.Ben mi tembelim yoksa gerçekten şansızmıyım artık anlamadım

Bazen olur öyle ..bu sizin şansızlığınız değil, benim başıma gelenleri ya da çevremden duyduklarımı anlatsam güler misiniz ağlar mısınız bilmem.Biraz rahat olmak lazım galiba bizim elektriğimizle her şey üstümüze üstümüze geliyor ...galiba.

Benim anlayamadığım, sınav yönetmeliğinde, stajyer el kitabında hangi konuda ne sorulacağı yazıyor. Tamam kabul; komisyon bağımsız ama yönetmelikler çerçevesinde bağımsız... Bundan önceki hangi dönemde insanların sorulan sorulara itirazı oldu? Puanı kıt denilebilir(ki geçen dönem öyleydi), zor sormuş, detay sormuş olabilir. Ama bu komisyon yönetmeliklerin dışına çıktıysa burada komisyon bağımsızlığını aşıp kuralları çiğnemiş olur. Kaldı ki TESMER'de bu sorulara "Komisyon bağımsızdır." deyip müdahale etmiyorsa; komisyon kadar TESMER'de hata yapmıştır...

artık denetim sınavını düşünüp moral bozmaktansa ufak ufak ders çalışmaya başlamak lazım.ben denetime kesin kaldım gözüyle bakıyorum.yapmış olduğumuz itirazlar ileri ki sınavlar için belki birşeyleri değiştirir ama geçmişe etkisi olacağını sanmıyorum.sınavlar açıklandıktan sonra geriye sadece 1,5 ay kalıyor ki yıl sonu olduğunu da düşünürsek o yoğun zamanda ders çalışmak için yetersiz kalacak.o yüzden en iyisi serzenişi bırakıp önümüze bakmak olacak.çünkü bu yara ne kadar şikayette etsek sızlansakta kapanmayacak

Hepimiz denetimden kalacaz değişen birşey olmuycak sınav sonuçları açıklandıktan sonra komisyon kusura bakmayın yanlış soru sorduk puanlamayı yanlış yaptık diye bence beklemeyelim.Belki bir daha ki sınav daha kolay olur faydası anca bu olur

GEÇEN SINAVDA HERKES 100-90 BEKLERKEN 15-20 ALDI herkes itiraz etti sonuç herkes denetimden tekrar girdi sınava benim beklentimde geçen sınav herkesi bıraktılar bu sefer kolay sorarlar diye düşünmüştüm ama soruları şok oldum

Son aldıgım bılgıye ogre denetım sınavı sorularını selahttınkarapınar hazırlamıs sakarya unıversıtesınden blgınızıze

Son aldıgım bılgıye ogre denetım sınavı sorularını selahttınkarapınar hazırlamıs sakarya unıversıtesınden blgınızıze

Selahattin Karapınar Sakarya odasında stajerlere kurs veriyor. Soruları onun hazırladığını sannetmiyorum, eğer böyle birşeyde hiçde etik olmaz.

sakaryadan denetim sınavına giren herkes sınavdan geçer ozaman

Selahattin-KARABINAR.jpg
Bu mu bizi denetim sınavında kalmamıza neden olan hoca

Aldığım haber turmob tan gelıyor bu bır ıkıncısı ben sakaryada stajerım ve 4 yıldan berı stajerlere burda kurs verılmıyor suanda sedece stajerlıge hazırlık kursu var onada selaattın hoca gırmıyor dıye bılıyorum boyle bır haksızlık olacagını zannetmıyorum yanı oyle bısey olsaydı en azından burda paylsırdım ben su konulara bakın dıye

var yaa çok merak ediyorum sonuçlar açıklandığında lütfen olabildiğince çeşitli bölgelerden farklı farklı kurslara giden arkadaşların sonuçlarını buradan birbirimize duyuralım ki şu çok yazılıp çizilen bize bahsedilen şu meşhur başarı oranını bizde görelim olur mu?