Duyuruda ne yazıyordu
olacak iş değil yaa bizim şansımız mı bu daha önce hiç böle çıkmaza giren oldumu acaba gerçekten bize denk denk geldi bu komisyonun oyunu bizi buldu bekleee beklleee reva mı bu yaaa ne hevesle girmiştik şu sınava bize yaşattıklarına bak bu arada izmir tesmer izmir smmm odası bunların dışında tüm bu iş için çabalayan aday meslek mensubu arkadaşlarımında ellerine sağlık........herkesin dikkatine !!!
Bugün izmir tesmer'e uğradım. Duyuruyu kaldırmışlar, çünkü duyurunun aynısı itirazda bulunan tüm denetim sınavına giren kişilere tesmer kanalı ile postayla iletilecekmiş. Sağolsun ordaki yetkili bana ankara'dan gelen maili gösterdi, ve diğer arkadaşlarımızın yazdığı cümlelerin birebir aynısı.
Itiraz ve görüşlerimizin sınav komisyonuna iletildiğini tüm denetim mağdurlarına posta ile bildirecekler. Umarız komisyonda elini vicdanına koyacaktır. Bundan sonrası için dua edelim.
Bu süreçte birlikte, organize veya tek başına hareket eden tüm arkadaşlarımızı tebrik eder ve kendilerine teşekkür ederim. Artık sonuçları bekleme vakti![]()
Olanlar şaka gibi... Komisyona iletilen taleplere cevapları nasıl olacak merak ediyorum...
Komisyonun cevap vereceğini düşünmüyorum. Nihayetinde Bağımsız bir komisyon olduğunu unutmayalım. O nedenle sonuçlar açıklandığında öğreneceğiz neyin ne olduğunu diye düşünüyorum.
kağıtlar okunduktan sonra nasıl bir dönüş yapıcaklar ki .... bu çocuk oyuncağımı elli kere o kadar kağıdı oku bir daha puan ver...saçma, oturup çalışıcaz benim tüm bu olanlardan anladığım budur
Hepimiz denetimden kalacaz değişen birşey olmuycak sınav sonuçları açıklandıktan sonra komisyon kusura bakmayın yanlış soru sorduk puanlamayı yanlış yaptık diye bence beklemeyelim.Belki bir daha ki sınav daha kolay olur faydası anca bu olur
Son aldıgım bılgıye ogre denetım sınavı sorularını selahttınkarapınar hazırlamıs sakarya unıversıtesınden blgınızıze