Sonuçların açıklanmasından itibaren 15 gün itiraz 15 gün inceleme süresi var. Yani 15 güm sonra
Benim ilk girişimdi bilmiyorum 15 gün sonra görücez. Muhasebe denetimine itiraz ettim bende
denetimden cok kişi itiraz etti.herkesi kasım ayında bedava geçirdiler.yazıklar olsun bu sisteme benim 3 soruma 38 vermişlerdi.sadece analiz dersine itiraz ettim 45 almısdım inşallah 50 yaparda denetime tek çalışırım.
Moral bozmak istemem ama pek değişeni görmedim.Ben bu sefer itiraz etmek yerine tesmerden cevap kağıdıma verilen puan dağılımını istedim fax çekmiştim posta yoluyla verebileceklerini söylediler.Maliyet hocasının verdiği puan dağılımını ve hocanın ismini çok merak ediyorum.Bu kadar kişi tek ders yüüznden dosya yakmış neredeyse herkez maliyet.Hakkımı helal etmiyorum ama mecburuz
maliyet hocasının cevap kağıdına verilen puan dağılımını bende merak ediyorum. diğer derslerde az çok kendi yaptığım puanlama ile hocanın puanlaması arası arasında pek fark olmadı.10 aşağı 10 yukarı oldu ama maliyet nedir ya öyle nerden ne vermiş belli değil
bence 70 puanlık sorunun sonuç tablosuna bakmış, doğruysa vermiş yoksa çizmiş ,
arkadaşlar haziran dönemi sınavı için başvurular bugün son mu? itirazlar açıklanmadı itiraz edenlere ek süre veriliyor mu? teşekkürler
sınav itirazlarını beklemeden, başvuruyu yapıyormuşuz. ben 2 dersten kalmıştım ikisine de itiraz etmeme rağmen bugün 2 sınavın ücretini yatırdım. itirazın sonucunda sınavdan geçersek parayı geri alabiliyormuşuz ama, tek geçeyim de alırsak aldık ,
inşallah hepimiz geçeriz ve kurtuluruz
teşekkür ederim.
tesmerle görüştüm itirazlar buhafta açıklanacakmış herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok sonuçlarınız açıklanınca eğer kalmışsanız parayı yatırabilirsiniz dedi.
Süper ozaman itiraz sonuçlarını bekleyeceğiz belki geçmisizdir Benim gittigim dersanede enderde olsa bir arkadaşı görmüştüm itirazla notu değişen belki umut olur bizlere
tesmerle görüştüm itirazlar buhafta açıklanacakmış herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok sonuçlarınız açıklanınca eğer kalmışsanız parayı yatırabilirsiniz dedi.
o daha da güzel olmuş, ben parayı yatırdım ama , önemli değil inşallah geçerim de stresi bile kalksa yeter