Benim ilk girişimdi bilmiyorum 15 gün sonra görücez. Muhasebe denetimine itiraz ettim bende
aynen ben de denetime itiraz ettim.
Benim ilk girişimdi bilmiyorum 15 gün sonra görücez. Muhasebe denetimine itiraz ettim bende
aynen ben de denetime itiraz ettim.
Bu hafta hangi gün açıklanır acaba? İnsanında itiraz sonuçları açıklanmadan tekrar ders çalışası gelmiyor
Sanki tüm kağıtları baştan okuyorlar dersinki 10.000 kişi itiraz etti
bunların itiraz sonuçlarını beklemeyin çalışın çok ararız yoksa bugünleri
Bugünde açıklanan bişey yok. Neden bukadar uzun sürüyor anlamıyorum. Bugün oda ile görüşen varmı hiç?bekliyoruz bakalım ama bi yandan da çalışıyoruz tabi ki insan zorlanıyor
Arkadaşlar biraz önce Tesmer i aradım ve itiraz sonuçları önümüzdeki hafta açıklanacak mış((((((((
Arkadaşlar biraz önce Tesmer i aradım ve itiraz sonuçları önümüzdeki hafta açıklanacak mış((((((((
Üstat beklenti içine girmeyin kopyala yapıştır ile aynı puan verilecek geçen sınavda burada itiraz edenlere aynısı yapıldı bir tane değişen kişi yoktu
Sanki test sonucuna bakıyorlar
Zaten başkası okumalı ve önceki notu bilmemeli ancak başkasıda okusa eski not bilindiğinden birbirini ezmemek için aynı not veriliyor SAÇMA SAPAN SİSTEM RESMEN DALGA GEÇİYORLAR
Gunay arkadasim merhaba sorulari ankara tesmer cozuyor siteye veriyor ama profesörler cevaplarken kendi bildikleri gibi puan veriyorlar o yuzden itiraz etsende pek birsey degismez ugrastiginla kalirsin(