2014/1 İtiraz Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

az önce tesmeri aradım bu hafta içi açıklanacak diyor... ne kaldı sınava şurda gidince ankaraya sınava girerken sorarız geçip geçmediğimizi :)))
 
48 alınmış notu 50 yapmayan adam 30 alınmış puanı nasıl 50 yapcak hayret içerisindeyim.sonrada millete itiraz etmeyin demişssiniz.itiraz az olunca itiraz eden herkesemi geçiriyorlar.
 
Valla uzadıkça moralim sıfıra iniyor madem kopyala yapistir yapıyorlar şimdiye çoktan aciklanirdi bilmiyorum insanın kafasında soru işaretleriyle çalışması zor:((
 
Açıklansa bir dert açıklanmasa bir dert. Tesmer ayrı bir dert, sınava hazırlanmak apayrı bir dert....
 
Arkadaşlar yarım saat önce tesmeri aradım gün söyleyin dedim. Çarşamba yada perşemde dedi ordaki çalışan
 
bizim zamanımızdan çalışıyorlar başka birşey değil ya açıklansın artık . zamanımız daralıyor zaten bu kadar uzun sürmesi kadar saçmalık olamaz lanet olsun.
 
psikolojim o kadar bozuldu ki rüyamda bile bunlarla uğraşıyorum. itiraz sonucu gene aynı notu aldığımı gördüm. gerçek mi olacak bilmiyorum artık ama bu kadar beklediğimize değsin artık ya tam 4 hafta olmuş itiraz edeli. insan bu kafayla ders çalışamıyor ki. işler de bir yandan yoğun zaten :((( offffff
 
Ankaradaki pek kıymetli personel, kendi ellerinden gelen birşey olmadığını internetten takip etmemizi tavsiye etti. bende bu açıklayıcı!!! tavsiyesi icin tşk ettim.
 
Ankaradaki pek kıymetli personel, kendi ellerinden gelen birşey olmadığını internetten takip etmemizi tavsiye etti. bende bu açıklayıcı!!! tavsiyesi icin tşk ettim.

Sağolsunlar baya açıklayıcı konuşmuşlar:banghead::banghead: benimde rüyalarıma giriyor jhep notum değişmemiş görüyorum neye göre kaldığımıda bilmiyorum tek dersten. Sınavdan cıktıgımda kesin gecerim dediğim dersten tek dersle kaldım gelde sakin olll!!!:banghead::banghead:
 
Üst