2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok fazla bir zaman kalmadı bu hafta sonuna kadar büyük ihtimalle açıklanacak. Bu nedenle 2 gün için kendimizi strese sokmayalım dostlar.
Sağlıcakla kalın

hazır olduğu anda açıklayacaklardır.Süresin sonunu beklemeyeceklerdir.
çünkü zate itiraz süresi açısından sıkıntılı bir süreç söz konusu.

Herkese merhaba günlerdir burayı takip ediyorum artık sabır kalmadı bende yazayım dedim benimde 6. Girişim sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum bu gün açıklanırmı dersiniz 😲

saçma bir düzen sınav açıklanacak itiraz ardından yeni sınav, tesmerde ki arkadaşa sordum yeni sınav süresinin değişmesi için itiraz hakkımız var mıdır diye , tipik çağrı merkezi mantığı ile cevabımı aldım :) şikayetvar.com a yazacağım ama bu seferde sınava girmeden ruhsat iptal olacak :):):)

saçma bir düzen sınav açıklanacak itiraz ardından yeni sınav, tesmerde ki arkadaşa sordum yeni sınav süresinin değişmesi için itiraz hakkımız var mıdır diye , tipik çağrı merkezi mantığı ile cevabımı aldım :) şikayetvar.com a yazacağım ama bu seferde sınava girmeden ruhsat iptal olacak :):)

başlamadan jübile yapma:D

Odalara sonuçlar ne kadar zaman önce gidiyor acaba biliyorlar da bizemi söylemiyorlar eğer öyle ise ayıp ediyorlar

Herkese merhaba sizin yüzünüzden üye oldum 😁😁 sakarya odasını geçen hafta aradığımda sonuçlar kargo ile geliyor demişti -Ankara da yaşayanlar 1 gun once aranıyor-diyenler olmuştu bu mantığa göre mümkün 1 gun once her yere kargo gidebilmesi.. izmir de 1_2 saat öncesinde öğreniyoruz biz demişti 😀😀 her odadan ayrı ses çıkıyor