2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aldığım bilgi yanlış değilse ki yanlış olduğunu düşünmüyorum geçen hafta çarşamba günü sınav sonuçlarının Tesmer'e iletildiğini öğrenmiştim.. Bugün açıklanma ihtimali çok güçlü. Saat 14.00'a kadar odalardan mesaj - arama geleceğini düşünüyorum. Allah utandırmasın.

Ben her dönem 1 dersten giriyorum sınava siz neden bu kadar acele ediyorsunuz ki sonra stress oluyorsunuz işte

Ben her dönem 1 dersten giriyorum sınava siz neden bu kadar acele ediyorsunuz ki sonra stress oluyorsunuz işte

ben geçen dönem ne çalıştım ne ne de panik oldum. sınav sonuçları açıklanmış ben 2 gün sonra öğrendim. ama bu dönem 2 ay çalıştım diye herhalde çok kıymete bindi kalan derslerim :D

Herkese merhaba,

Sağlam bir duyum aldım paylaşmak istedim.

Biraz daha para verirsek daha çabuk açıklama şansları varmış. Şu haliyle 60 günlük hizmet hak ediyormuşuz.

Haklısın galiba ben finansal ı sona sakladım bundan ^maliyet.^ geçersem aralıkta finansalı hallederim inşallah

Girmediğime üzüldüm o halde. Benim çalışmaya zamanım yok 2 tane çocuk olunca korkuyorum hem zaman yetmiyormuş girenlerden duyunca 😯

arkadaşlar heyecanlandırmak istemem ama tesmer sayfasına faceden attığım mesaja gelen cevabı aynen yazıyorum.

2016/2.Dönem SMMM sınav sonuçları bugun 17:00'de açıklanacaktır.

girmediğime üzüldüm o halde. Benim çalışmaya zamanım yok 2 tane çocuk olunca korkuyorum hem zaman yetmiyormuş girenlerden duyunca

daha önce monografi çözmediyseniz biraz zaman sıkıntısı yaşamanız mümkün
ama bir iki defa bile olsa monografi çözerseniz sınavın bitmesine 15-20 dk kala bitirmeniz de mümkün

Arkadaşlar;
Sizlere sonuna kadar katılıyorum ama istediğimiz itiraz edelim, isyan edelim memur zihniyetini bu ülkeden atamadığımız sürece, insanların tembelliğini kendi üstlerinden kaldıramadığı sürece fazla ümitlenmemek gerek.
İşin aslı bir de sınav kağıtları okunuyor ve bunlar TESMER' e tekrar gönderiliyor. Şu kalsın bu geçsin gibi dalavereler dönüyor. Bekleyen, telaş eden bizler oluyoruz.
Ne yazık ki sayın oda başkanlarımız bu konuyla ilgili tavır sergilemiyorlar veya sergileyemiyorlar.
Lafın kısası arkadaşlar 60 + 20 rejimi.
Herkese iyi beklemeler...