2017/1 Yeterlilik İtiraz Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAKAN58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ösym Lys sonuçlarını 11 Temmuzda açıklayacakmış, adamlar biz itiraz ettikden sonra sınava girdiler ve sınav sonuçları açıklanacak.
bizim itiraz sonuçları halen belli değil.

ay bu hafta açıklayacaklarmış iştee ne var yani şurda 45 gün olmuş alt tarafı, çok anlayışsızız arkadaşlar hemende kızıyoruz:D:D:D:D

şimdi baktım tesmerin sitesine hala açıklamamışlar. Artık umudu kestim. Aklıma bile gelmiyor 2 saattir daha yeni bakıyorum.

Bi gün daha sonucu öğrenemeden bitti !!! Yarın neler olacak bakalım ?!
Hiçbirşey olmayacak tabiki Cüneyt bey :D
siz hala ptesiden önce sonuç mu bekliyorsunuz. Ben bugün odaya gitmistim arkadaşım ruhsatını aldı.Konuştum yetkiliyle, bizimle ilgisi yok tesmeri arayın dedi. Yeni başvurulara az kaldı hâlâ açıklanmadı diyince de; kalsın yine de aktarırlar diye bir cümle kullandı ve benim ptesiden önce umudum iyice tükendi. Zaten kalmamıştı :)

Klasik Türkiye manzarası.Türkiye'de herşey yavaş ilerliyor. O kadar kızgınım ki bizleri salak yerine koydukları için, hayır kötü olan bizlerinde bu duruma alışıyor olması. Sınava başvuruya haftasonunu saymazsak 2 gün kalmış, sınava girecek kişiler sınav başvurusunu sınav sonuçları açıklanamadığı için yapamıyor. Hem gülünecek hem de ağlanacak durum. Bizler birşey yapabiliyormuyuz hayır! Odalar şirin görünmek için kahve makinesi ile şekerlikler koysun masalara hizmet sonuçta. Ağzıma o kadar şey geliyor ki söyleyecek telefon açıp o kadar çok saydırmak istiyorum ki tepeden aşağıya. Hayır sonuçları da komisyonun okuduğuna inanmıyorum %100 asistanlar okuyor, son rütuşları üyeler yapıyordur. Hastanede ki Doçent ve profların yaptıkları gibi.