2017/1 Yeterlilik İtiraz Sonuçları

Komisyonun telefonlarını verselerde biz arasak, onlarda aynı yoldan geçdiler ya anlamıyorlar mı halimizden
 
bende
Finansal Muhasebe:40
Muhasebe Denetimi:35 almıştım.
sadece Muhasebe Denetimine itiraz ettim. ama itiraz etmez olaydım. bu yüzden ders çalışamadık.
 
elbet bir gün açıklayacağız,
bu böyle yarım kalmayacak,
ikimizinde saçları ak,
öyle durup bakışacağız.
TESMER MÜREN
 
bugün tarihli duyuru gördüm itiraz sonuçları sandım:(
sinir oldum ya yarın umarım açıklanır.
 
ne sorduklarını , sordukları 2 soru ile ne amaçladıklarını ve yanlış -eksik soru sorduklarını kabul ettikleri Maliyet sınavına itiraz ettim.
sınavda 2 soru soruyorsunuz biri hatalı olunca bütün konsantrasyonunuz kayboluyor. üstüne cevap anahtarına baktığımızda basit çarpma ,bölme işlemlerine doğru demişler . buldukları sonucu aynı çarpanlara tekrar bölmüşler falan .e o zaman bana neye göre 25 verdiniz? bir de unutmadan kaybedenler para ödemiyor mu ? bizi niye aramıyorsunuz kaybı bildirmek için??
 
Finansal analizde bilançoyu tuttaramadım formüllerden emin değilim 64 aldım. Kendim okusam biri görür de kendini geçirmiş der diye 30 verirdim. Finansal muhasebede bilanço ve gelir tablosunu hazırlamadım uğraşmadım bile gerek görmeyip, yevmiye kayıtları ve kapanış kayıtlarının yarısını mı yaptım da 46 aldım. Meslek hukukunda da 38 aldım. Odaların kuruluş amaçlarını müteselsil sorumluluğu mu yazamadık yani. Sınavdan önce ve sonra aldığım puanları verseler ve hangi derslerden bu notları almışsındır eşleştir deseler şu an aldığımın tam tersini söylerdim. Sadece sınav öncesi beklentim değil sınav sonrası beklentim de aynı şekilde olurdu. Ne itimatı kalıyor insanın böyle bir sınava ne de çalışası geliyor. Kalmayı hakettiğim dersten kalsaydım da çalışsaydım şimdi kendinden emin olduğun derse çalışmak kendini aptal gibi hissettireceği için açıkçası ikinci sınava çalışmadan gireceğim.
 
Böyle davrandıklarına göre bayram sonrasına kaldı diye düşünüyorum.

bu saate kadar açıklanmadığına gore muhtemelen bayram sonrasına kaldı. Geçirmeyecekleri zaten belli, çok düşünceli davranıp bayrama moralsiz girmemizi istemiyorlar sanırım. Sağolsunlar. Çevremiz bile bu kadar düşünceli olamazdı herhalde
 

Benzer konular

Üst