2017/1 Yeterlilik İtiraz Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAKAN58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha öncede sürekli haftaya diyorlardı oyalamak amaçlı. neyse ki son başvuru tarihine 11 gün kaldı en fazla 11 gün daha bekleriz

Resmen paramızla rezil oluyoruz. Adamlar sanki hayrına itirazları inceliyorlarmış gibi ne kadar rahatlar ya.

itiraz sonuçları için aradım.önümüzde ki hafta yayınlanacak hanımefendi . önümüzde ki hafta hangi gün pazar mı mesela? gün belli değil hanımefendi. gün belli yasada zamanı geçti diyorum uzatmalarda varmış yasa da onu da okusaymışım :D :D :D :D

her gün 20-30 kere sayfaya mı bakıcaz 1 hafta diyorum ben öyle birşey demiyorum hanımefendi diyor :D hanımefendiliğimi bozmayım diye kapattım artık telefonu :D

ya ben diyorum işte, sayfadaki reklamlardan para kazanıyorlar :o bu senenin sonunda "bakın bizim anasayfanın şu kadar tıklanma oranı var" diyip yüksek fiyat çekecekler :ıslık:

itiraz sonuçları için aradım.önümüzde ki hafta yayınlanacak hanımefendi . önümüzde ki hafta hangi gün pazar mı mesela? gün belli değil hanımefendi. gün belli yasada zamanı geçti diyorum uzatmalarda varmış yasa da onu da okusaymışım :D :D :D :D

Allah'ım ya... bunlar ne yiyip ne içiyor ya.

keşke şunu deseydiniz. İtirazlara bakmaya hiç zahmet etmesinler ikinci sınava ne kaldı ki. 2. sınav itirazları ile beraber bakıverirlerdi. Biz nasılsa beklemeye alıştık.

keşke şunu deseydiniz. İtirazlara bakmaya hiç zahmet etmesinler ikinci sınava ne kaldı ki. 2. sınav itirazları ile beraber bakıverirlerdi. Biz nasılsa beklemeye alıştık.

sizde haklısınız. Kinayeden de anlayacaklarını sanmıyorum. Bir arkadaş demişti 1 - 2 sayfa önde sınava başvuru 09.07.17 de son nasılsa en geç 11 gün sonra açıklayacaklar. Beklemekten başka şansımız yok.