2017/1 Yeterlilik İtiraz Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAKAN58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gerçekten abarttılar yani. itirazlar her zamn çok fazla oluyor. itirazlara bakmak yerine tatile gitmişlerdir. biz bekleriz tabi işimiz ne.

yok ya öyle düşünmeyelim pozitif olalım değişecek inşallah.
Çok iyimsersiniz NCAKMAN. Biz sadece beklediğimizle kalacağız malesef. Zaten yeni sınav yaklaştı. Biran önce başlamak gerek çalışmaya. Zaman su gibi akıp geçiyor. Ceplerini para ile doldurduk. İtiraz edip geçeni de çok bilmiyorum zaten. Umarım herşey gönlümüzce olur

Çok iyimsersiniz NCAKMAN. Biz sadece beklediğimizle kalacağız malesef. Zaten yeni sınav yaklaştı. Biran önce başlamak gerek çalışmaya. Zaman su gibi akıp geçiyor. Ceplerini para ile doldurduk. İtiraz edip geçeni de çok bilmiyorum zaten. Umarım herşey gönlümüzce olur

Umudumu kaybetmeyi düşünmüyorum hepimiz için hayırlısı olsun. geçeceğimiz varsa zaten sınavla da geçeriz.
inşallah açıklandığı gün buradan geçtim yazacak arkadaşlarımız olacak.

arkadaşlar geçmiş dönemlerde 48 puana itirazın kabul edilmediği arkadaşlarım oldu. şehir efsanesi değil bizzat tanıdığım insanlar. ben buradaki yorumlardan gaza gelerek finansal muhasebe 42 puana itiraz ettim ama ümidim yok. siz de ümidinizi kesin ve çalışın bence. bir sonraki sınavda kendi göbeğinizi kendiniz kesin.ha şimdi itirazdan geçerseniz sürpriz olsun. şunları arayıp ağızlarından çıkacak iki kelimeye bakıyoruz resmen. boşverin takılsınlar. cidden yetiştirememişlerse diyecek bişey yok ama işlerini hakkıyla yapmıyorlarsa da benden aldığı paralar haram zıkkım olsun. hadi parayı da geçtim benden çaldığı zamanlar haram zıkkım olsun. diyecek başka birşey yok.

arkadaşlar geçmiş dönemlerde 48 puana itirazın kabul edilmediği arkadaşlarım oldu. şehir efsanesi değil bizzat tanıdığım insanlar. ben buradaki yorumlardan gaza gelerek finansal muhasebe 42 puana itiraz ettim ama ümidim yok. siz de ümidinizi kesin ve çalışın bence. bir sonraki sınavda kendi göbeğinizi kendiniz kesin.ha şimdi itirazdan geçerseniz sürpriz olsun. şunları arayıp ağızlarından çıkacak iki kelimeye bakıyoruz resmen. boşverin takılsınlar. cidden yetiştirememişlerse diyecek bişey yok ama işlerini hakkıyla yapmıyorlarsa da benden aldığı paralar haram zıkkım olsun. hadi parayı da geçtim benden çaldığı zamanlar haram zıkkım olsun. diyecek başka birşey yok.

Aminnn...bu tavırlarının tek bir açıklaması var; hiçbirinizi geçirmedik ki zaten uğraşmadıkta, yatırdığınız itiraz paraları da bayram avansı olarak hesaplarımıza yattı. Gördüğünüz gibi yeni sınavlar yaklaştı gelsin paralar ( tek ders 120 tl )
Geçmiş olsun hepimize. Ders çalışmaya başlamak en guzeli. Zaman kaybı yaşattılar yazık valla. Emeklerimize yazık. Allah yardımcımız olsun. Umarım bu sınavda emek veren herkes hakkıyla geçer...

Halen net tarih yok, bunlar nasıl insan bilmiyorum. İtiraz etmeylim diye mi böyle yapıyorlar. Kardeşim o zaman itiraz mekanizmasını kaldırın olsun bitsin.

ben de aradım şimdi. şu cevabı verdiler
"dua edin bugün komisyondan gelsin. gelmezse salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlık, cuma mübarek gün, cumartesi pazar tatil"

verdikleri cevapların hepsi hikaye, sadece geçiştiriyorlar.
"salı sallanır" deseler yine tamam diyip kapatacağız. çünkü sistem böyle.
hepimiz birer "salako" yuz onların gözünde.

ben de aradım şimdi. şu cevabı verdiler
"dua edin bugün komisyondan gelsin. gelmezse salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlık, cuma mübarek gün, cumartesi pazar tatil"

verdikleri cevapların hepsi hikaye, sadece geçiştiriyorlar.
"salı sallanır" deseler yine tamam diyip kapatacağız. çünkü sistem böyle.
hepimiz birer "salako" yuz onların gözünde.

Şaka heralde...

birde kendilerini yine kendilerine şikayet edeceğiz. Tesmer bilmiyor mu süresinde itiraz sonucunu açıklayamadıklarını